Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://images.app.goo.gl/ENN4z4omDKBNyGdA8

Ulan garp insanı nasıl da yüzüstü bıraktın. Sarumanın ihanetinden beri böyle bir hayal kırıklığı görmemiştim. Ah Sauron bu günler elbet bitecek o zaman görüşeceğiz ama o zamana kadar One Ring to rule them all ( hepsine hükmedecek tek bir yüzük).

"Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,
Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
"
 
@RedTeroR Oda şimdi ne anlattı lan? :hhh: Esir mi düştü, kara deliğe mi girdi. millet kurtuldu mu kurtulmadı mı, Law gelip ışınladı mı nedir yani?

Birkaç sahneyle geçiştirdiğine göre günü gelince Luffynin karşısına bir siluet daha çizecek ve biz garp mı değil mi derken en son garp çıkacak. Ne kadar şaşırtıcı bir kurgu :(
 
Garp'ı hiç sevmem ama çok saçma bir şekilde harcandı. Hiç de güçlü değilmiş üstelik. Mangayı ben bile çizsem daha itibarlı bir ölüm çizerdim.
 
Plot'a her karakter kurban gider. Yolunu yapar mangaka buradaki problem o değil. KK dengi gösterdiği (aksini düşünmek istersen dahi koyacağın seviye bir tık altı olurdu başka türlü kurtarmaz), gördüğümüz en önemli denizciyi adam akıllı uğurlamaya tenezzül etmemiş olması kepazelik. Arc arası anlatılan bir hikayeden kimse süper detay beklemez ama bir iki bölüm daha çizebilmek zor değil. Garp Kuzan'la katakulli çevirip bilerek yenilmediyse bu şekilde aradan çıkmış olması yakışmadı.
 
Garp'ın bu kadar çabuk sırtüstü düşmesini beklemezdim. Tanıtımına aykırı bir duruma sokmuş Oda, bu net.

Ayrıca WB'ye bu konuda söylenecek bir şey yok. Kafasının yarısı gittiğinde bile sırtüstü düşmedi adam. Bunu söylemek Garp haterlığı ile de alakalı değil, mangada çizilmiş şeyler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık