Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087: Savaş Gemisi Torbaları

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 102 60.4%
  • Orta

    Kullanılan: 49 29.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şimdi fantastik bir evrende kendi çizdiği güçleri unutarak yazıp çiziyor bazen yazarlar. Tamam anladık fedakarlık çizeceksin de Garp denen adamda hayvan gibi haki, hız ve güç göstermişsin. Bu adam gelir gelmez tek hamlede amirali tatile yollayan biri. Önüne gelene vurup indirmiş, uçurmuş.
Koby desen serinin ilk bölümlerinden beri üstünde durulan ve çok büyük gözlem hakisi potansiyeli varmış gibi çizdiğin biri. Hatta bu gözlemi birkaç yerde insanlara üstüne basa basa gösterdin. Bu Koby kendi tehlikesini fark edemezken garp fark ediyor ve onu oradan çekmek, Kılıca veya sahibine bir tane yapıştırıp göndermek yerine bildiğin böğründen deşiliyor. Sonra da bu ona hiç etki etmezmiş gibi çiziliyor. Tamam duyguyu vermek için çoğu zaman çelişkili çizimler yapmaktan kaçınmıyorsun anladık ama bari az da olsa yedir.

Bogard buradaysa en fazla kurtarırı "sen gemiyi koru ben adayı halledeyim" mevzusu olur ki bu mantıklı duruyor. Ama o gemi darbe alıp alayı hasarı doğrudan alsa bile iki dk sonra sıradan erler bile ayaklanmış şekilde çizilecek.

Bu tarz inandırıcılığı öldüren çelişkiler yüzünden op okurken çok ciddi ve dikkatli okuyamıyorum artık. İşin eğlenceye vurulan tarafı daha fazla ilgimi çekiyor yoksa hakikaten seri de mangaka da okuyucu da yıprandı artık.
Seri hakkında Oda'dan daha komplike ve iyi düşünüyoruzdur, emin ol. Eskiden bölümü detaylı inceleyen yazılar daha çok dikkatimi çekiyordu. Şimdi bölümle ilgili ufak bir espri görmek yetiyor, güldürüyor en azından.
 
Yani Garp denen adam Ace aranırken yüzlerce çocuğun katledilmesini bilip hayla marineda bulunan ona hizmet eden bir herif.Bb korsanları hiç değilse kendi hayallerini takib ediyor dünya hükümetinin yardakçılığını yapmıyor
 
Oda gördüğümüz kadarıyla fazlasıyla zehri vermiş okuyuculara.Karakter hater ve seven veya fanboyları birbirine düşürmüş.Klasik Oda bu favori karakterleri bir anda sanki çok güçlü değilmiş gibi gösterip sonra show yaptırma.Luffy i bile kaç kez aciz durumlara soktu ve sonrası malum.
 
Arkadaşlar garpın yanındaki 3 amatör denizci, denizcilerin geleceği olacak istesek de istemesek de. Hayır helmeppo sizce de sırıtmıyor mu?
 
Aramaki'ye haksızlık yapmışız beyler...Eğer ki Coby yeni amiral olursa Aramaki'yi mumla ararız.Reisin değerini bilemedik!
 
Kral haki olsa o siyah şimşeklerin değdiği yerdekilerin hepsi bayılırdı. Shanksın sahnesinde çok açık görülüyor. Garp'ın yumruğuna topladığı siyah yıldırımları Katakuri de yapıyordu, yine Dof - Luffy ayak tokuşturunca siyah yıldırım çıkıyor. Garp'takilerin farkı yok, Galaksi Yumruğunda da yarattığı şok dalgasına B Haki basıyor Garp, Kral haki olsa Shanks'taki gibi muhakkak ağızdan köpüklü bayılma çizerdi mangaka.

Rakibe yumrukla uçarkenki sahneye bak. Garp sağ alt panel luffy ise sol üst panel. Sahne çok benziyor. Kral hakidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık