Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087: Savaş Gemisi Torbaları

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 102 60.4%
  • Orta

    Kullanılan: 49 29.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coby gerçekten irreti etti beni bu sefer.
Ayran dökülmemesini isteyen Oda'nın son icraatı.Garp kaybedecek ama araya adam girdi de yaralandı diye sözde itibarına gölge düşürmemek için böyle bir saçmalığa başvurdu.Coby orada kaç gündür esir yahu mal mı bu adam orasının korsan adası olduğunu bilmiyor mu kaç Iq bu Coby.Orada gariban halk ne gezer.Baştan aşağı saçmalık.

Tabii bu saçmalığı avantaja çeviren Shiryu'ya da ayrı parantez açmak gerekiyor.Garp'ın Coby'i koruyacağını bildiği için Garp'a değil ona saldırıyor.Pis pis sırıtması bu yüzden. :)
 
Kobyciği için gencecik çocukları intihar görevine götürmüş. Oraya peşinden götürdüğün çocukların tamamını Karasakal ve tayfasından koruyabileceğine emin olup götürürsen anlarım hatta helal olsun derim ama durum pek öyle de gözükmüyor. Sonraki bölüm büyük ihtimalle Perona ve @Huzunmoria303 olaya el atıp Garp'ın elini rahatlatacak.
Nerde o günler. muhtemelen Moria adayı bile terketti bambaşka bir yerde bir sayfa ayırır gösterir artık odanın yazarlığını biliyoruz.
 
Şu seri bittikten sonra off panel geçtiği yerleri manga ya çizsin tekrar yaşarsa tabi. Anime saçma sapan yapıyor oraları. Ben BM vs Kaido BM vs kid-law sahnelerini görmek isterdim oda gözüyle. Flashback gelmeyecekse rocks da tabi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık