Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087: Savaş Gemisi Torbaları

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 102 60.4%
  • Orta

    Kullanılan: 49 29.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidoyu sunaççi diyebilen herhangi bir köylü delebiliyordu ya ne alaka şimdi onunla? Adam biri amiral olan yonkou tayfasına tek başına yürümüş işini görmüş. Şiryu deldi diye laf yiyorsa Kaidoyu Kiku falan deldi farkındaysan.
Şirku Kiku'nun köpeği olsun, nesi eksikmiş Kiku'nun?
Inuarashi Kaido'nun 3. adamını kulağından tuttu öptü attı, oradaki elemanların kaç tanesi Kedi ve Köpek'ten güçlüdür? Aokiji dışında hiçbirinin öyle ahım şahım önünde olduğunu sanmıyorum Kedi ve Köpek'in.
 
Shanks çok sevdiğim karakterlerden biri bile olsa koby i akainu reisin elinden kurtardığını düşündükçe yine sinirlendim.Ah shanks nasıl yaparsın bunu.bi halta yaramasını geçtim tek amacı sorun yaratmak olan sümüklü gerizekalı bir karakter.
Çok güzel noktaya parmak bastın, Shanks tee kaç kmdeki gemisinden atlayıp gemi daha karaya çıkmadan Koby ile Akainu arasına girip Akainuyu durduruyor, Garp ise dibindeki Kobyi kurtarmak için Şiryu'yu tutamıyor kılıç yiyor, hız ve b haki kullanımında Shanks'tan, savunma olarak da BM - Kaido'dan çok daha zayıf olduğu kanıtlandı artık, hala Garp'ın gücünün övülmesi bir tuhaf geliyor :)

Kaidoyu sunaççi diyebilen herhangi bir köylü delebiliyordu ya ne alaka şimdi onunla? Adam biri amiral olan yonkou tayfasına tek başına yürümüş işini görmüş. Şiryu deldi diye laf yiyorsa Kaidoyu Kiku falan deldi farkındaysan.
Sunaççi diyen köylüler Ryo haki biliyordu, BB'nin kendisi dahil o adadakilerin hiçbiri bilmiyordur muhtemelen, ayrıca Kaido'yu deldiler de ne oldu, adam Luffyi öldürüp aşağı indiğinde tüm Wanodakiler kelimei şahadet getiriyordu :)
 
Neymiş Garp'a off panel dövüş çizdiğinden belli etmek için yara bere çizmişmiş, ulan Kaido 1 gün boyunca aralıksız dövüştü, 2 bölüme 1 off panel çizdi, adam taş gibi duruyordu :D 1 arc boyunca Garp'a yaptığı gibi çizik çizmeyi unutmuş sanırım.
Saçma örnek. Adam neredeyse yara almıyor aldığı ufak tefek yaraları da iyileştiriyor gibi gözüküyor. Normal insan bedeni yok. Özel bir durumu yoksa karakterlere çer çöple savaşırken dahi yara bere izi çiziyor Oda. Garp'ın savaştığı grup da çer çöp olmaktan çok uzak üstelik.
 
Bölümün sonunda tekneye uzan eli, Bogard kesecek.
1000 bölüm sakladığı adamı sadece bunun için kullanır yine unutursa söverim.

Bogard emir eri bir adama benziyor. Garp ona sen gemide kalıp gemiyi koru demişse sözünden çıkmaz. Ama... Garp'ın yıllarca yanında olan biri için şu an Garp'ın içinde bulunduğu durum düşünülürse bence bu emri askıya alıp Garp'ın yanında Shiryu ile savaşmalıydı. Böyle olsaydı daha hoş olurdu ama Oda böyle bir senaryo yaşanmasın diye Bogard'ı gemi bahanesiyle gemiye kitleyip Garp'ın nalları dikmesi için malca bir senaryo yazmıştır eminim. Ulan Garp gittikten sonra yemişim gemiyi demesi lazım normal şartlarda.
 
Shiryu sıkıntı aga.Ben şeyi merak ediyorum nasıl kesebildi Garp’ı.Çünkü koka basabilicek zamanı vardı saniyelerlede olsa gördü saldırıyı.
 
Balon patladi oda amca!!:D
Cidden hakili kılıç ile hakisiz kılıç arasındaki farkı bilmiyorsan boşuna anlatmaya gerek yok. Haki yokken aynı kılıçla kaido'ya çizik bile atamıyorsun,
İki kılıçta amacına ulaştı ve deldi ne gibi farkı var yara vermede? Sadece delmeye yarıyor haki bunu daha bilmiyorsunuz herhalde veya yanlış okuyorsunuz
 
Garp adaya geldiğinden beri
-Saka'nın 10 gün dövüştüğü adamı yerin dibine gömmüş
-Sanjuan'ı teklemiş
-Coby ölmesin diye araya girip Shiryu'nun kılıcını yiyip adamı hareketsiz bırakmış.
Shiryu epey hızlı bir adam,yumruk sonrası ayağa bile kalkamamış, yoksa Garp ile Kuzan yumruklaşacağı sırada kesebilirdi.

-Kılıç yemiş olmasına rağmen Kuzan bu adama karşı gene üstün gelemiyor.

Mf hali de şu halinden net üstün herifin. Sengoku olmasa Saka bir ölüydü netleşti artık.
Amiral uçurmak kalıcı olmadıktan sonra çok zor değil. Garp'ın performans yerlerde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık