Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp'sın sen ya nasıl yiyebilirsin o kılıcı.. Beyazsakal Vol.2 hayırlı olsun. Garbı başka türlü saf dışı bırakamayacağı için handikap farz oldu.
 
Kuzan Beyazsakal ile bire bir kalsa haki bile kullanamayan ve eski gücünden eser kalmayan bir karakteri yenebilirdi.Beyazakal Sakazuki'yi yerin dibine yollamış olsa bile 5 dakika sonra Sakazuki terör estirmeye devam etti.
Sakazuki'nin daha sonra yaptıkları Beyazsakal ile dövüşüyle pek alakalı değil ki
Beyazsakal da daha sonra Teach"i yendi.
Beyazsakal ile Sakazukinin kısa süreli dövüşünde kazanan Beyazsakal olmuştur.Yerin dibine gönderilen Beyazsakal oldu da haberimiz mi yok ?
Kuzanı'da yenerdi Beyazsakal,haki kullanamadığı için biraz hasar alırdı sadece.
 
Şaka bir yana o kadar takılıyoruz ediyoruz da ciddi anlamda Garp’ın performans rezalet. Eski toprakların zirve adamlarının ne olursa olsun bir şeyler yapması lazım Garp’ın performans supernova gibi boş bina yıkmak dışında ekstra bir şeyi olmadı.
 
Garp'ın sondaki bakışı Usopp vs Luffy'de Usopp'un gazı patlattıktan sonraki Luffy'nin yerde yatıp gökyüzüne bakışına çok benziyor ifade olarak. Sonrasında kalkıp daha öfkeli şekilde dövüşecek. Ha yine ölecek bence Garp ama bu kadar kolay bir şekilde değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık