Bence,ikisi aynı şey değil Sakazuki kan kusarak,söverek aşağıya düştü,ve gelmesi epeyi sürdü.Geçtiğimiz dövüş yaptı onu reis geç kalmışsın biraz Daha yeni o delikten çıkıyor kuzan.
Nasıl nakavt istiyorsunuz ki ben onu anlamadım kimsenin nakavt olduğu falan yok normalde de sizin o dediğiniz nakavt ise yani delikten düşünce nakavt oluyorsan eğer Akainu'nun işi nakavt ise Kuzan'ınki de olmalı illa sövmesine gerek mi var adam bu bölümde dövüşün ortasında gölgelerden çıkıyor Garp'ın karşısına.Bence,ikisi aynı şey değil Sakazuki kan kusarak,söverek aşağıya düştü,ve gelmesi epeyi sürdü.
Garp tuttu vurdu sadece,daha sağlam nakavta ihtiyac var.
Delikten düşmesi değil ya delik ne alaka ? xDNasıl nakavt istiyorsunuz ki ben onu anlamadım kimsenin nakavt olduğu falan yok normalde de sizin o dediğiniz nakavt ise yani delikten düşünce nakavt oluyorsan eğer Akainu'nun işi nakavt ise Kuzan'ınki de olmalı illa sövmesine gerek mi var adam bu bölümde dövüşün ortasında gölgelerden çıkıyor Garp'ın karşısına.
Ara sana yaramamış :S ara verince Aramaki’ye artı yazmak olarak anlamışsın.WG ödülü farklı, CG ödülü farklı. Filo Amirali farklı değilse denizcilere verilen maksimum ödül 3 milyar. Ne kadar güçlü olduğunun bir önemi yok yani. Bu da demek ki 3 milyar seni zirveye koyuyor. Aramaki zaten genç WB ayarında şuan.
Ben meyveden ibaret demiyordum ama maksimum 3 milyar diyordum.Amiraller meyveden ibaret algısı yıkıldı bu bölüm. @İtachi_27 ve @Reiper a geçmiş olsun. @Millennium Wizard sen diyo muydun meyveden ibaret diye?
Maksimumu değil bu ortalama oluyor. Aokiji reisde de kral haki var gibi, sen amirallerde olmaz diyordun.Garp demek orada Saka’yı öldürmeye yürümemiş Ace katılma amacıyla hakka yürümüş.
Ara sana yaramamış :S ara verince Aramaki’ye artı yazmak olarak anlamışsın.
Ben meyveden ibaret demiyordum ama maksimum 3 milyar diyordum.