Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp için yolun sonu gözüküyor gibi Sengoku'nun gelişi, Shanks'ın marinforda gelip WBnin cesedi alması gibi bir mevzuya döner ancak bu tür durumlarda zaman çizelgesine dikkat ediyor soda.

Hakinin nirvanasını Luffy vs Kaido'da gördük yere düşüp one piece var demenin denizci versiyonunu yapmışsa kalkmaz herhalde daha.
 
Kaidou Law, Kid ve Luffy’i ayna anda alabilir. Bu üçü aynı ödüle sahip (3 milyar). Amiraller de 3 milyar ödüle sahip. O halde 3 Amirali Kaidou Başganımız orta zorlukta alır diyebiliriz. Her geçen gün değerine değer katıyor reis :sapkali:
 
Spoiler deki tehlikeyi hisseden var mı?

@RedTeroR @Montana

Haki kullanmak yok..........

Spoilerdan Garp'ın baya sağlam savaştığı anlaşılıyor. Hatta Aokiji sanki daha yeni ayılmış gelmis gibi ama görmek lazım. Adam tek başına ada ile savaşmış. Bak tek başına ada ile savaşmak böyle olur. Çünkü adada 3 kişiler. Diğer ikisi de yoluna çıkıyor.
 
Son düzenleme:
Garp gerçeğini kabul etmek gerekir.

Garp amiral gücünde biri . Fazlası değil . Yani daha üst lig olan Roger , Whitebeard , Kaido , Shanks ligine çıkamamış güç olarak .

Güçlü bir karakter ama dediğim gibi zirve sınıfına girememiş .

Bu konuda yanıldık , Garp Rogerin Smokerıdır benzetmesi yapanlar kısmen haklı çıktı.

Yaşlı olup olmamasına takılmıyorum , E.odayı hepimiz biliyoruz. Şu an burada Roger olsa adayı düm düz etmişti . Garp için aynısını yapmak istememiş .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık