Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amirallerin eksisi tembel gözükmeleri. Gerekmedikçe yorulmayıp en basit saldırıyor yapıyorlar. Bu arc Kizaru da şov yapacak. Işık tutan eldiven sonrası hakisini gösterir. İyice anlaşacak eski üçlünün değeri. ;)
Kizaru büyük ihtimalle kılıç dövüşüne yatkın. Kuzan Garp'dan eğitim aldığı için böyle olmuş. Fazla kalıplı olmadığı için bu tarz bir dövüş stili beklemiyordum, şaşırdım. Adamın yumruk Garp'a yaklaşmış.
 
Rayleigh'in kendisi Teach beni yener dedi. Teach onun itibarından korktu. Daha buraya gelişte garp paslanmışım dedi. Illa hasta olmana gerek yok. Yaşlanan herkes güç kaybeder. Karsısında Akainu'ya yakın güçte biri var.
Orijinal çeviride beni yener demiyor , ona karşı kazanamayabilirdim diyor Rayleigh .

İtibar için alt zemin lazım .Rocks korsanlarını dağıttığı söylenen adamın Rogerden dolayı itibar aldığını söyleyenler bence haklı çıktı .

Garpın alt zemininde söylenenler ile bu yaşananlar beklentiyi karşılamadı benim açımdan .
 
Yavaş yavaş dediğim senaryoya doğru gidiyoruz bence.

Coby, Karasakal Korsanları'na karşı gösterdiği mücadeleden dolayı amirallik rütbesi teklif edilecek.Kizaru'da yüksek bir ihtimal Satürn'ü koruyamadığı için rütbesi elinden alınacak.Yani Kizaru'nun amiralliği düşürülüp Coby'e verilecek!

Coby'e birkaç bölüm içinde tıpkı Luffy'lerinki gibi çok büyük power-upp'lar gelecek.
Coby'den bir nane olmaz. Bu olaylardan sonra rütbesini söküp kapının önüne koyarlar. Mario'daki prenses gibi kaçırılıp duruyor.:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık