Rocks oluşumunun hiçbir zaman birbirini koruyan tipler olmadığı söylendi. Yani herkes çıkarı için o tayfadaydı. Yani Roger ve Garp, Xebec'i alırken diğerleri oradan fazla bir aksiyona girmeden uzaklaşmış olabilir. Çünkü Rocks Korsanları içinde Xebec dışındaki hiçbir korsan yakalanmıyor/ölmüyor ve hepsi yaşadıkları çağa adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. WB, Big Mom, Altın Aslan Shiki, Kaido, Kaptan John, Ochoku, Silver Axe, Buckingham Stussy.WB bu kadar primedi neden Rocks olurken engel olamadı
Bu bölümle beraber Sakazuki dünyadaki sefirliğini ilan etmiştir. Kral haki + logia uyanışıyla Luffy + Zoro + Sanji ile 1 vs 3 atacak reis.Aokiji meyve olmadan çok rahat > yc1 @Tiksav Lee
Coby anca seri bittikten sonra yan seri cıkarsa orada amiral olur.
Maalesef hemen hemen birçok seride karakterler çaresiz bırakıldıkları anda büyük power-upp'lar alıyor.Coby'de şuanda Garp'ı yerde kanlar içinde gördüğü için ben birkaç sayı içinde büyük bir çıkış bekliyorum.Coby meyve yemediği sürece ani bir güç artışı olmaz.Zaten amiralliğin şartlarından biriside meyve yemiş olmak.
Aokiji hayvanat çıktı, yumruğu öküz deviren cinstenmiş. Hiç beklemiyordum. Saka da büyük hayvan çıkacak belli oldu.Bu bölümle beraber Sakazuki dünyadaki sefirliğini ilan etmiştir. Kral haki + logia uyanışıyla Luffy + Zoro + Sanji ile 1 vs 3 atacak reis.