Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bin kez uyardık şu haterlara şu sazan spoilerlara atlamayın diye ama doğalarında sazanlık olduğundan ne desek boş.Şimdi gelmişler 545345345. kez kıvırmalar.Artık nasıl şirazeleri kaydıysa ilk spoilerla geçen bölüm diyorlar :ehe:
 
Neyi görüyorsun ? ilk günden beri bu konuda aynı şeyleri söyledim. Ön almaya falan çalıştığım yok yorumları bile hatırlayamıyorsun anlaşılan nerede o eski hafızan :artiz:
Aklı başında biri Garpı güçsüz beklemez zaten de buradaki yaşlı Garpın şovu durumunun senin hoşuna gitmemesi benim sana takıldığım nokta :) yoksa gücünü inkar edecek halin yok yani o kadar da kılıç koklamış olamazsın. 😌
 
Öyle acımasız bir adamın acıyası tutmuş şaka gibi.
Şimdi adamlar makam için dövüşmüş. Kendi kurumunun en büyük güçlerinden birini savaşı kazandığı halde niye öldürsün? Kaldı ki kendisi de sağlam perte çıkmıştır o savaştan sonra. Tabi sonradan korsan olunca pişman olmuştur. Kuzan da az buz yakmamış bunu :oops:
 
Öyle acımasız bir adamın acıyası tutmuş şaka gibi.
Akainu çok yanlış anlaşılan karakterlerin başında bence.Adam adalet ve bulunduğu görev icabı herşeyi yapacak bir seviyede.Sırt sırta verdiği dostu kardeşi gördüğü bir kişiye birşey yapacak kadar kalpsiz değil.Asıl beklemediğimiz karaktersizliği Kuzan yapmış gibi duruyor.Tabiki hala içimizde umut var gizli ajan olduğuna dair.Belkide Garp ile açığa çıkmamak için sahte bir dövüş yapıyorlardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık