Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arc wano’dan daha kötü geçmesiyle beni oldukça şaşırttı
Kötü değilde Oda’nın tam böyle serinin akıcılığının zirveye çıkacağı dönemde gereksiz tümsekler çıkarıp gereksiz uzatması yüzünden bize kötü geliyor.
Tümsek derken şunları kastediyorum:York’un ihaneti,Seraphim dövüşleri,adaya Kizaru ve Satürn’ün bu kadar geç gelmesi ve ek olarak Oda’nın silüet sevdası yüzünden merak yaratıcam diye gereksiz panel harcaması.
 
Olayların çok yavaş ilerlemesi one piecein her zamanki sorunu aslında uzun bir süre okumayıp sonra hepsini birden okusak en güzeli o gibi ama bakmadan duramıyorum işte :)
 
Gençliğinde rayleigh'i adam akıllı göstermeyen adam çıkıp şimdi gösteriyor bitmedi mi rayleigh? dede Olcan oda yaşlandın de haydi
 
Luffy ada etrafında ki hareketliliği ve Kizaruyu sezince hakisi ile Kizaruyu kitlemiş. Shanks'in Aramakiye yaptığı gibi...
 
Eğer spoiler bu savaş gemileri konusunda doğruysa demek ki ya antik silahlardan birini göreceğiz ya da o dev robot luffy 5. Vitese girince luffynin enerjisiyle çalışmaya başlayacak. Zou da robot çıkmasa bari. Farklı bir frekans kullandığı için diğer insanlar duyamayıp da sadece joy boy soyundan gelenler duyuyor olmasın?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık