Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Site Güncelleme Önerileri

Eski emojiler kalsın mı?


  • Kullanılan toplam oy
    61
benim de huzurumu senin bu şekilde varsayımlara boğularak yazman bozuyor :S yani seni de mi yasaklasınlar. bişey huzur bozuyorsa yasaklamak değil alternatif üretmek makul. mesela sen huzurumu bozduğun için istersem seni engelleyebilirim ve fakat tepkime sistemi tüm forumu kapsadığı için kaldırmak yerine mesajlarına tepkime verilmesini kapatma gelebilir. böylece hem bireyselleştirilmiş olur hem de "bikaç bireyin huzurunu bozabiliyor gibi duruyor yanlış değilsem" ihtimalinden tüm mekaniği kaldırmamış oluruz.
Ciddiye alınmayacak bir mesajda varsayımlara boğularak yazma eylemine karşı huzurun bozulduğu için benim de huzurum bozuldu şimdi :T Seninle beraber yasaklanmak güzel olabilirmiş gibi duruyor şimdi bakınca.
 
Son düzenleme:
benim de huzurumu senin bu şekilde varsayımlara boğularak yazman bozuyor :S yani seni de mi yasaklasınlar. bişey huzur bozuyorsa yasaklamak değil alternatif üretmek makul. mesela sen huzurumu bozduğun için istersem seni engelleyebilirim. fakat tepkime sistemi tüm forumu kapsadığı için kaldırmak yerine isteyen kişi mesajlarına tepki verilmesini önlemek isterse, ayarlara mesajlarıma tepki vermeyi kapat butonu koyulur ez mayonez patatez. böylece hem bireyselleştirilmiş olur hem de "bikaç bireyin huzurunu bozabiliyor gibi duruyor yanlış değilsem" ihtimalinden tüm mekaniği kaldırmamış oluruz.
Daha fazla yoruma ihtiyaç yok wow emojisi kullanmadan cümle içerisinde emojinin adını kullanması bile huzurumuzu bozdu yalnızca emojiye değil emojinin varlığı hakkında konuşulmasına da sansür lazım huzur önemli
 
Güncel logodaki yazı fonu bundan çok daha güzel. Mümkünse fon aynı olarak kasa ve bu şekilde sadeleştirilse daha güzel olur.
Çok düz bir fontmuş bu. Hiç beğenemedim. Henüz karar verilmemiş zaten ama şu anki gayet iyi duruyor bence. İlla daha iyisi bulunabilir tabii.
Bu arada mevcut kırmızı tema nostaljik tema olarak kalacak. Yeni logolar toplamda iki tane aydınlık ve karanlık temalar için farklı olacak. Yeni logoların temaları da aynı şekilde farklı olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık