Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Site Güncelleme Önerileri

Eski emojiler kalsın mı?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Yazım hatası düzenleme mi geldi mesajlara :flaugh: Bilinçli olarak yazdığım bozuk bir kelime düzeldi. Mesajı düzenle diyorum başta benim yazığım gibi gözüküyor ama ön izleme ve kaydet yaptığımda düzeltiyor.
bayadır böyle bu kelime taa game of thrones varken muhabbeti dönmüştü. smoker bu kelimeye irrite olduğu için böyle bi yol izlemiş :oleyo2:
 
Bazı emojiler - özellikle wow ve üzgün - forum üyelerinin huzurunu bozabiliyor gibi duruyor yanlış değilsem. Üyelerin huzurunu bir şey bozuyorsa eğer bozan şeyi yasaklamak, huzuru bozulan üyeler için yararlı olabilir. Bu yüzden dikkate alınabilir bir öneri sunmuş olabilirim :t * Bu konuda anket yapılmasının ve tartışılmasının konunun değerlendirilmesi için uygun olduğunu düşünüyorum. *
 
Son düzenleme:
Bazı emojiler - özellikle wow ve üzgün - forum üyelerinin huzurunu bozabiliyor gibi duruyor yanlış değilsem. Üyelerin huzurunu bir şey bozuyorsa eğer bozan şeyi yasaklamak, huzuru bozulan üyeler için yararlı olabilir. Bu konu da değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
benim de huzurumu senin bu şekilde varsayımlara boğularak yazman bozuyor :S yani seni de mi yasaklasınlar. bişey huzur bozuyorsa yasaklamak değil alternatif üretmek makul. mesela sen huzurumu bozduğun için istersem seni engelleyebilirim. fakat tepkime sistemi tüm forumu kapsadığı için kaldırmak yerine isteyen kişi mesajlarına tepki verilmesini önlemek isterse, ayarlara mesajlarıma tepki vermeyi kapat butonu koyulur ez mayonez patatez. böylece hem bireyselleştirilmiş olur hem de "bikaç bireyin huzurunu bozabiliyor gibi duruyor yanlış değilsem" ihtimalinden tüm mekaniği kaldırmamış oluruz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık