Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
Luffy'i oynamak zaten imkansız gibi bir şey ama eleman da hiç oynayamamış gibi duruyor. Alelade bir fırlama çekmişler sokaktan gel sen oynarsın demişler. İşinin ehli insanlara yaptırıp devasa bütçe ayırsan dahi OP'un live action'ından pek bir bok olmazdı yapılacak iş değil çünkü. Ama ortada öyle bir bütçe ya da profesyonellik de yok. Çok sığ ve amatör duruyor iş. Az çok demeyelim çevremizde varsa Op'a başlamaya meyilli ya da bu tarz eserleri sevme potansiyeli olan insanlar şu garabet, ortamlara düşmeden önce animeye başlatalım gençler. Sevaptır anasını satayım.
 
Ağa bu zamana kadar yayınlanan fan servis yapımlardan çok bir farkı yok gibi geliyor bana. Ortam tasarımları bile olmamış. Tabi çok erken ama ilk intibam o yönde.
Luffy hiç hiç olmamış .
 
tek görselden büyük anlamlar çıkarmak doğru değil ama buggy'nin bende bıraktığı ilk intiba harley queen ile joker arası bir şeye benzediği. buggy'nin karakteristik özellikleriyle oynamamışlardır umarım.
ilk sezon karakteristik olarak diğer sezonlardaki kadar korkak değildi ki aksine zalim ve açgözlüydü bence ilk sezon ciddi bi buggy görmeliyiz.
 
Emeğe saygı ama olmamış bu agalar, bu ne böyle tek başına yapılan fan servisler bile bundan iyi duruyordu. Bu ilk görüşümüz belki yanıltır bizi.
 
Oda'nın onayından geçtiğine göre muhteşem bir iş bizleri bekliyor. Bu tip uyarlamalar elbette aslı gibi olmaz. Hele op gibi fazlaca doğaüstü bir eser hiç olmaz ama en azından görseller umut verici ve oyuncu seçimleri fena değil. Lufi ile Usopp seçimleri başarlı. Şanji ile Zoro fena değil. Bir tek Nami'yi beğenmedim, daha albenisi yüksek bir hanım beklerdim. Heyecan dorukta bekliyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık