Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

    Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları yine seriyi okumuyor ya da deli rolü yapmayı seviyor.

Neyi yakalamış la? Bu en başından buyana Buggy'nin konumlandığı ada, bölüm fb tarzında eskiden bahsediyor. Denizciler Buggy'e baskın yaptığı sırada ki durumdan bahsediliyor. Bazıları artık bir cacık bulamayınca ne uyduracağını bulamadı...

Bulundukları adanın adıyla alakalı, yoksa farklı bir anlamı yok. Basit bir kelime oyunu işte.
 
One piece dünyasında sıradan vatandaş olmak çok zor değil mi? bir tarafta korsanlar var diğer tarafta onlardan da kötü olan dünya yöneticileri var. Adamlar test için krallık yok ediyorlar. Bunun yarısını bir korsan yaptığı zaman adalet naraları atıyor denizciler. Gerçekten adaletli denizci olmak da zor. Bu bölümü okuyunca bunu düşündüm. Siz ne düşünüyosunuz?
Bence Im, Sabo'nun oraya gideceğini biliyordu. "Yakında o vardı o yüzden seçtim" lafı bana baya kolpa gibi geldi ne yalan söyleyeyim.
 
Luffyden antik silah olmaz. Olsa olsa silah olur. Meyvesi antik ama. 800 yıldır meyve var. İlk meyve ne zaman çıktı nasıl çıktı, tarihteki ilk meyve ney? Sürekli yeni özelliklerde farklı meyveler oluşuyor mu? En son çıkan meyve hangisi? Bir üst sınır var mı? Mesela en fazla 1000 meyve olabilir.. bir de bunlar yok edilebilir mi? Bir meyveyi yok etsek yeniden çıkar mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık