Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

    Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon'un antik silaha olan yaklaşımı tutarsız bir durum aslında. @Sir Crocodile senin karaktere artı yazdı, vizyonunu ispatladı.
Antik silahlar hakkında herkesin bilgisi olmadığı belliydi zaten. Ben Dragon'un bilgisi olur diye düşünmüştüm ama o bile yetersiz çıktı bu konuda.

Crocodile'ın bu bilgiyi nasıl elde ettiğini ve bağlantısının neresi olduğunu öğreneceğiz muhtemelen ileride. Herkesin istediği Robin'i himayesine alıp bu konu üzerinde gitti adam bu kadar zaman. Seninle bu konuyu konuşmuştuk hatırlarsan "Bence önemli bir kişiyle ailevi ya da bu tarz önemli bir bağı çıkacak" tarzında bir şey söylemiştim. Çünkü normal değil bu kadar ayrıntılı olarak bilmesi bu durumu, şuan daha çok ortaya çıktı bu. Sadece o değil Poneglyphe'ı bile biliyor, doğrudan Alabasta'ya yönelmiş vb.

Alabasta da bile "Kraliyet ailesinde nesilden nesile geçen bir sır" tarzında bir şey söyleniyor bu silahın bilgisi için bile...
 
Robinin antik silahtan bahsetmeside saçma geliyor bana. Devrimci orduyu yetersiz mi görüp söyledi acaba bak antik silahlar var.. Luffye de ister misin diye sorması garip geliyor bana orada Franky var sırf projeler dünya hükümetine geçmesin diye neler yaşandı. Kitle imha silahlarını sıkıntılı gördüm alev ana bile bunu yapıyor ve bu antik silah değilse zaten ohooo derler.
Antik silahların varlığını hükümetten başka bilenler kitabe okuyabilenler ve Alabasta-Wano gibi antik dönemden kalma hanedanlıklarla yönetilen ülkeler. Varlıkları bile söylentiden ibaret. Kitabe okuyabilen Robin'in anlatması normal. 2 yıllık ara öncesi Robin'i bulan devrimcilerin ona önem vermesinin sebebi antik yazıyı okuması muhtemelen. Roger korsan olmasına rağmen silahı önemsememiş birisi ve işin garibi silah onu önemseyenlerden gizli kalırken önemsemeyenler ise yerini bilecek bilgiye sahip olabiliyor.
Kafama takılan diğer bir durum antik uygarlık bu ve bunun gibi silahlara sahipken nasıl yenildi bir robot bile gidip red line basıyor parti yapıp alkol etin dibine vurup uyurken truva misali baskın mı yediler ne?
Oradaki tutarsız durumu bize Oda anlatacak.
Diğer sorumda bu Croco-boyum seraphimde niye yara izi var? Genlerle yara izi aktarılıyorsa biraz su ile dayak yer bu logia meyvesi olmadan da malum genetik su büyüktür croco küçük
Croco olduğu belli olsun diye neden olacak :D Kancası da vardır Allah bilir.
 
Bazıları yine seriyi okumuyor ya da deli rolü yapmayı seviyor.
İyi yakalamışsın. :d

Demek istediğim, antik silahlar üzerinde Dragon'dan daha fazla bilgi sahibi olarak görünmesiydi.
Neyi yakalamış la? Bu en başından buyana Buggy'nin konumlandığı ada, bölüm fb tarzında eskiden bahsediyor. Denizciler Buggy'e baskın yaptığı sırada ki durumdan bahsediliyor. Bazıları artık bir cacık bulamayınca ne uyduracağını bulamadı...
 
Roger korsan olmasına rağmen silahı önemsememiş birisi ve işin garibi silah onu önemseyenlerden gizli kalırken önemsemeyenler ise yerini bilecek bilgiye sahip olabiliyor.
Silahlar tanrı zoanı yemiş bulmak isteyenden 800 yıldır kaçıyordur , bulmak istemeyenin ağzına girse çiğnemez tükürürler :hhh:

Kancası da vardır Allah bilir.
Kesin var , genler sağlam herşeyi aktarıyor :hhh:
 
Ben anlamadım sürekli yeni karakterler çıkıyor ve oda 1 ay ara veriyor 2 sene önce bu anime 5 yıla bitecek diyorlardı şimdi uzay zamanına göre mi hesaplıyorlar.
Bölümü beğenen çok olmuş bence de güzel fakat hala saçmalıklar devam ediyor mangada koskoca denizciler bölgesindesin ım ve goreiselerden kaçan sabo wapol ve vivi var hadi odadan kaçtın arkadaş gemilerle direk adadan da kaçtılar. Bu adada hiç mi ileri derece haki kullanan güç tespiti yapan yok. Aklıma rogar bile odenin gücünü ne kadar uzaktan anlayıp ona doğru koşup teklemişti. Hey gidi hey eski one piece özledim doffy çıksın şeytanlık yapsın.
 
Sen savaş arzuluyorsun diye adam savaş peşinde mi koşsun :D Devrimi insanca yaşamak adına planlıyorlar hadi dövüşelim kim güçlü görelim gibi bir düşünce yüzünden değil. Vegapunk ile Ohara'da karşılaştıklarında artık savaşma durumuna geldiğini belirtiyor. Hükümetin güçleri ile aşık atamayacağını bildiğinden hem güç topluyor hem de düşmanın elini zayıflatıyor. Seride öyle 2 amirale ya da yonkoya aynı anda dalabilecek bir güç yok.
Yav he he.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık