Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral, bir sürü dediğin, şu ana kadar Imu'yu da dahil edersek 6 tane daha çıkmış oldu. Ve bu 6 meyvenin sahibi de, Luffy'nin meyvesinden bahsediyor, ondan korkuyor. Sen de bu muhabbetten kendine pay çıkarıyorsun. Helal olsun, ne diyeyim. :flaugh:
Luffy’nin meyve Im hariç hepsinden güçlüdür.Im için özel birşeyler çıkar boşa kral olmamıştır.Ama merak etme sen Luffy fanları gelecek 6 ay içerisinde Luffy’nin meyveyi en dandik tanrı meyvesi ilan etme çalışmalarını bitirmiş olurlar bir zamanlar lastik için yaptıkları gibi.:hhh::hhh:
 
Tanrı Vadisi olayı için Garp niye rahatsız oluyor neden böbürlenmiyor sorgulayın demiştim.Sanırım D. Xebec vs Garp,Roger ve Holy Knights gerçekleşmiş.Büyük ihtimalle WB de burda göğsünden yara aldı.
 
ancak şunu unutmamak gerekiyor şahsi işler işin içine girdi Garp gibi koramiral tüm hiyerarşiyi hiçe sayabilir.
Güç bağlamında yapabilir elbette fakat kendisinde onu yapacak irade yok ne yazık ki. Daha torununun haksız yargılanmasına karşı ses bile çıkaramayan adamdan hükümet karşıtı hareketler hiç beklemeyin derim ben.
 
Shanksın kutsal ejder olduğu kesinleşti

Kadimlerin neden diğer kutsal ejderlerden daha üstün olduğu anlaşıldı

Kutsal ejderler arasında anlaşmazlık olduğunda adaletin nasıl sağlandığı anlaşıldı

Lulisianın nasıl yok olduğu anlaşıldı

İmunun 800 yıl öncede var olduğu kesinleşti. Kraliyet ailesi mi bu İmu yoksa ölümsüz bir kişi mi sadece o soru işareti olarak kaldı.

En güzel bölümlerden oldu
 
Ben en çok şu gözlüklü ve kel olan Gorosei için üzüldüm.

Adamı Finansçı yaptı la Oda. :oleyo2:

Bizim de ne hayallerimiz vardı adamlar ilgili.Valla üzüldüm reise.
 
Şey gibi düşünmek lazım tüm kutsallar tanrı(milletvekili) yasama yapabilirler , gorosei ise hem tanrı hem bakan yürütme bunlarda . Kutsal şövalyeler ise yargı. İm zaten başkan arada ışık söndürüyor
 
Luffy’nin meyve Im hariç hepsinden güçlüdür.Im için özel birşeyler çıkar boşa kral olmamıştır.Ama merak etme sen Luffy fanları gelecek 6 ay içerisinde Luffy’nin meyveyi en dandik tanrı meyvesi ilan etme çalışmalarını bitirmişler olurlar bir zamanlar lastik için yaptıkları gibi.:hhh::hhh:
Benim çok umurumda değil de, @Alpamis in argümanları beni bitiriyor ya. O da eğleniyor, biliyorum. O yüzden takılıyorum. :flaugh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık