Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 160 74.1%
  • Orta

    Kullanılan: 38 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız D nin gerçek anlamını kaç kişi biliyor acaba. Roger biliyordu, Garp'a söylemiştir herhalde. Dragon bilmiyor gibi duruyor. Ama bilmemesi garip. Ya da Sabo'ya niye söylemedi? Sabo bilmiyor gibi duruyor. WB biliyordu galiba. Ray biliyor.
 
Bir şeyleri silület olarak göstermeyi ne zaman kesecek bu adam. Çiz işte . Neyi kimden saklıyorsun . Nasıl bir yaklaşım okuyucuya bu sürekli sürekli karattı çiziyorsun .
 
Daha önce de yazdığım bir teoriyi yeni bilgiler doğrultusunda güncelleyeceğim parantez içinde yazdığım bazı bilgiler gerçek bilgilerdir

Zamanında Marie adında bir kadın yaşar ve bir çocuk dünyaya getirir, dünyaya getirdiği çocuk JoyBoy'dur. Joyboy hz. İsa'yı temsil etmektedir, Marie ise Meryem Ana'yı

Meryem Ana ile Joyboy'un yaşadığı yerin bugünkü adı Marie Jois'tir, burada da Raftel gibi kelime oyunu olduğunu düşünüyorum, buranın gerçek adı Marie's Joy olduğunu düşünüyorum

Marie's Joy = Joy Boy = Hz. İsa

Hristiyanlıkta Hz İsa'nın geri geleceğine inanılır (Luffy?)

Joyboy zirve döneminde antik krallığın kralı olmuştur, dünyaya hükmetmektedir, Eşi Lili ile birlikte bir hayat sürmektedir,

Imu ise dünyanın kralı olmayı arzulayan birisidir, önce Joyboy ve Lili'yi daha sonra ise antik krallığı ortadan kaldırarak dünya kralı olmayı hedeflemektedir (sadece aşk hikayesi değildir)

Hz. İsa'nın 12 tane havarisi vardır, bunlara bazı ingiliz kaynaklarında Descendant denir. (D?)

JoyBoy'un 12 tane havarisi vardır ve bunlar D klanını oluşturmuştur (Hz. İsa'nın eşi bazı kaynaklara göre aynı zamanda onun havarilerinden birisidir OP evreninde de Nefertari D Lili yani JoyBoy'un eşinin neden D olduğunu açıklar) (aynı zamanda D klanında dev de bulunmaktadır jaguar D Saul'un soyu)

Havarilerden biri vardır ki Hz. İsa'ya ihaneti ile bilinir (OP evreninde Rocks D Xebec ve Marshal D Teach soyu)

İhanet eden havari yüzünden Uranus'u kaybettiler Imu bunu kandırarak kendi tarafına çekti. (OP evreninde İhanet eden havarinin Zunesha ile bağlantısı vardır ve Zunesha'yi kandırarak Uranus'u ele geçirmiştir, Zunesha ise bunun bir kandırmaca olduğunu öğrendiğinde kendisini sürgüne göndermiştir bkz. Zunesha'nın cezalandırılması) (Hz. İsa'ya ihanet eden havari de kendisini sürgüne göndermiş ve bu şekilde ölmüştür)

Uranusu ele geçiren İmu önce antik krallığı sonrasında ise Joyboy'u yenmiştir, Lili'yi ise uzaklara göndermiştir (Amazon Lili adası?)

Bugüne baktığımızda ise Luffy'nin Joyboy olduğunu biliyoruz, (Hz. İsa'nın dirilişi) ve Boa Hancock'un onu sevdiğini ve istediğini biliyoruz (Amazon Lili Kraliçesi)

Bu teoride tutmayan tek şey Luffy yani joyboy HZ İsa'nın yeniden gelmiş hali ise nasıl D olabiliyor olması, henüz burada bir bağlantı bulabilmiş değilim.

Hayırlı işler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık