Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasır şapkalar için önemsiz OP dünyası için önemli karakter. En zengin kişi olabilir belki de çin gibi üretim canavarı. Ha IM gibi karakter karşısında ne alaka bende çözemedim soy sop desek o da yok.
Adam kral, bir şekilde orada olması anlaşılır, tüm dünyaya silah üretebilecek ülkesi var vs.

Benim söylemek istediğim onun yerine orada Genç Kobra olsa, bir şekilde IM ve Gorosei yakalamadan Saboyla birlikte topuklasa hepimiz sayfalarca analiz döşerdik, seviye belirlerdik vs. Kast ettiğim şey bu.
Oda için önemli olan hikaye gereği ne olması gerekiyorsa oluyor.
 
Son düzenleme:
Luffy'nin tayfasının karşısına 2 Law 2 de Kid'in tayfayı koysak Hasır Şapkalar'ın alma olasılığı yine daha fazla olur. Onlar gibi ezilmelerine ihtimal vermiyorum pek. Hele görselde Gorosei yıpranmamış bile.
Yenileceklerini bende sanmıyorum ama hasır şapkaların ağır bir yenilgi aldığı sezon güzel olurdu. Hep kazanmaları biraz sıkıcı
 
Tahmin ettiğimiz üzere İmu Kayıp Yüzyıl'dan kalma ve büyük ihtimal Law'ın meyvesi ile ölümsüz olmuş biri. Ben 20 krallığın dışında bunları organize eden biri olabileceğini düşünüyordum ama 20 kurucudan biriymiş. Bu demek ki bu 20 kurucunun içinden sivrilmiş ve liderliği ele almış. Dof'un öğrendiği sırlar İmu ile ilgili olabilir ve Law'ın meyvesi ile ölümsüzlük isteme hatta meyvenin bu gücünü bilme sebebi de bu olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık