Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Mevcut durum öyle veya böyle bir düzen içeriyorsa pek çok insan bunu kaosa tercih eder. Her yeni şey bir kaos ihtimali barındırdığından insanlar öncelikle mevcudu korumak isterler. Yeni bir düzene geçilirse ve eskiden kalma problemler sürerse hemen eskiye dönüşü arzularlar. Özünde normalliğe çok bağlı bir türüzdür biz.

Komatsu Nana hakkında ne düşünüyorsun ?
 
Hayattaki kaybeden insanlara güzel bir örnektir. Gençliğinde, duygularını yoğun yaşamasaydı - veya sağ duyulu hareket edebilseydi - ve yalnızlığı hayatın bir parçasıymış gibi kabul etseydi belki de büyük kazananlardan biri olabilirdi. Üzüldüğüm, keşke bu kadar gerçekçi yazılmasaymışsın dediğim bir karakterdir :G

Osaki Nana hakkında ne düşünüyorsun ?
 
Uzaktan bakıldığında serinin en idealize edilmiş karakteri gibi görünse de esasında en basit düşünen karakteridir Osaki. Edindiği bağlar konusunda tutucu, son derece tepkisel, güçlü görünmesine rağmen kırılgan... Çok güzel bir kalbi olmasa bu ne cahil kadın dersin belki. Dünyadan bi haberdir. Girdiği çukur zihninde belirenden de derindir. Kurtarıcı olarak gördüğü dünya aslında ona göre hiç değildir. Ama osaki hep çaresizdir canı o kadardır çünkü. Gücü yettiğince mücadele etse de çevresindekiler de kendinden daha beter durumdadır. Pek yardımcısı da yoktur yani. Yazawa'nın eserlerinin en mühim özelliği genel olarak karakterlerin çok gerçekçi olmasıdır zaten. Bu yüzden çok acımasız ve bu yüzden çok güzeldir.

Not: Sensei yarım bıraktığın işi bitir lütfen.

Iddia'da yanılmayı hiç beklemediğin ama yanıldığın ardından çok sövdüğüm maç hangisi oldu?
 
Birkaç kere. Geçen deprem mesela, ondan sonra çocukken bir kere arabanın altında kalmıştım ama bir şey olmamıştı. Bir ara da gece az kalsın boğuluyordum.

İnsanlar altruistik (özgeci) midir?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık