Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083: O Gün Hakkındaki Gerçek

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 71 35.0%
  • Orta

    Kullanılan: 85 41.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 23.2%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte böyle bir durumda şöyle bir tablo ortaya çıkıyor:

3 amiral+filo amirali
9 Kutsal Şövalye(2-3 amiral+ adam)
Seraphimler(her biri en az bir komutan gücünde)
Pasifistalar(çok ciddi bir sıkıntı)
5 gorosei ki bunların ne kadar güçlü çıkacağı da meçhul
İm? Tamamen bir soru işareti
Kong? Bu adam da Garp gibi bir hayvana benziyor

Ne olur ne olmaz diye daha Sengoku ve Garp'ını saymadım

Sonuç olarak karşıda tahmini en az 11-12 amirallik bir kuvvet oluşuyor. Hadi Zoro 3 amiral indirdi diyelim kalanlar ne yapacak ? :oleyo:
Düşün işte adamların elinde 11-12 amirallik kuvvet var ve kendi döneminde Ryuma hepsini geri püskürtüyor, Wano'yu işgal etmekten vazgeçiyor hükümet, sonra bayrağı Kaido reis alıyor, Amiralin biri Kaido olsa gelmezdim diyor, Kaido düşünce Gorusei Wano'yu işgal etmeyi düşünüyor, 9 değil 19000 Şövalye de çıksa tepe karakterlerin yeri değişmez :)
 
Şimdi eggheade 100 gemilik filo gidiyor karasakal varmıştı en son oraya kizaru Satürn serafimler cp0 koramiraller pasifistalar askeri saymıyorum bile shanksta oraya yakın geziyor şimdi biz eggheadte büyük savaşın önizlemesi mi görecez yoksa 😳
Karasakal’ın Egghead’a savaşmak için geldiğini hiç sanmıyorum.Öyle olsaydı yani Karasakal Egghead’a savaşmaya gelseydi eğer yanında mutlaka Aokiji ve Shiryu’yu da getirirdi.Bu ikisini Arıkovanı’nda bıraktığına göre demek ki başka planları var.

Yani ben Egghead’da Karasakal’ların çok bir rolünün olacağını düşünmüyorum.Hükümet gemilerini gördüğü an Karasakal kaçacaktır.

Hükümetle olan savaşta ise CP askerlerinin bizim tarafta yer alacağını düşünüyorum.Luffy bir şekilde bu askerleri tutsaklıktan kurtarıp kendi yanında savaşmaya ikna edecektir.

Yani benim denklemim şimdilik şu:

Hükümet Tarafı: Hükümet Gemileri + Koramiraller + Satürn + Kizaru + Seraphimler

Bizim Taraf: Luffy’ler + Luffy’nin 5000 kişilik Ordusu + CP + Bonney
 
O kadar güçlü olsa bile Oda böyle bir sahne çizmez. Ulti gibi birine bile tek yedirmedi bu adam hemde bir Yonko vurmasına rağmen.
Bazı sahnelerin yazar saçmalığı olduğunu anlamak gerek diye düşünüyorum. Kaido arc başı G4 Luffy 'e tek attı. Ama sonra Kinenoma atamadı.

Yada Roger 2 tane fodder tarafından idam ediliyor. Garpı Morgan kesiyor. WB'yi fodderın teki şişliyor Sengoku eşeğe ve Luffy'e tek atamıyor. Bu tür sahneleri dikkate almaya gerek yok
 
bolum bence 10/10 'du fakat oda hype vercem diye seriyi nasıl tamamlıcak onu düşünüyorum adam sürekli yeni bi kavrm sokuyor tanrının şövalyelerini soktu şimdide.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık