Im en güçlü çıkacaktı zaten ne bekliyordunuz.Dünyanın kralı yok ama hepinizi aptal yerine koyup tahta oturuyorum dediğinde mesaj netti.Sadece dünya kabul etmeyeceği için görünmez kalmayı seçmişler.İsyanlar asla bitmezdi kendini açık etse.
@Sir Crocodile bahaneler başladıIm en güçlü çıkacaktı zaten ne bekliyordunuz.Dünyanın kralı yok ama hepinizi aptal yerine koyup tahta oturuyorum dediğinde mesaj netti.Sadece dünya kabul etmeyeceği için görünmez kalmayı seçmişler.İsyanlar asla bitmezdi kendini açık etse.
WB öldükten sonra en güçlü olmuş öyle diyor @RedTeroRIm en güçlü çıkacaktı zaten ne bekliyordunuz.Dünyanın kralı yok ama hepinizi aptal yerine koyup tahta oturuyorum dediğinde mesaj netti.Sadece dünya kabul etmeyeceği için görünmez kalmayı seçmişler.İsyanlar asla bitmezdi kendini açık etse.
Wb öldükten sonra Kaido en güçlü korsan oldu ama resmi en güçlü adamı hala bilmiyoruz.Abartılar doğruysa bu Im herkesin üstündedir Roger Wb üstüste koyacak kadar bile güçlü olabilir şeytanın ta kendisi işte.İnsan değil uzaylı deme ihtimali de var üstadı Toriyama.WB öldükten sonra en güçlü olmuş öyle diyor @RedTeroR
Bahaneler hurdacılar içindir Kid Shanks’i görmedi abi Kid gariban abi üvey evlat abiiii@Sir Crocodile bahaneler başladı
Bahane üretmedim ben, adam yenildi gitti. Bahaneleri sen üretiyon.Bahaneler hurdacılar içindir Kid Shanks’i görmedi abi Kid gariban abi üvey evlat abiiii