Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında hatalı bir bakış açısına sahipsiniz bunu söylemem gerek.

Luffy zaten yolculuğuna 17 yaşında başlıyor bir Shichibukai olan Crocodile'yi yenene kadar çok fazla bilinen biri değil. Sonrasında da zaten birkaç defa denizciler yakalamak için çabalıyorlar. Enies Lobby'de öldürmeye çalışıyorlar. Water Seven arcında Garp yakalamak için çabalıyor. Aynı şekilde Thriller Bark'ta, Kuma geliyor yakalamaya. Aynı şekilde Shabondy arcında Kizaru ve Sentomaru yakalamak için çabalıyor yine Kuma bir güzellik yapıyor. Sonrası zaten Marinford savaşı. Bu dediklerimiz bize çok uzun soluklu bir olay gibi gelse de Luffy bunca olaydan sonra halen yaşı 17 ve üstüne iki yıllık bir zaman atlaması sonrası Luffy'nin yaşı 19 oldu. Dünya Hükümeti zaten sürekli göz önüne gelmesinden rahatsızdı ve ödülü bilinçli bir biçimde düşük tutuluyordu.

Kid'in yaptığı sivil katliamları, Luffy'nin Dünya Hükümeti için en önemli üç kalesi olan Enies Lobby, İmpel Down ve Marinford baskınları yanında esamesi bile okunacak şeyler değil ama Kid'in ödülü Luffy'den üstte duruyordu.

Dünya Hükümeti'nin beceriksiz olduğuna katılıyorum ama Luffy'nin peşine düşmediklerini söylemek çok yersiz. Herif korsan zaten denizlerde dolanıyor. Donanma hangi birine baksın bir sürü ada var ve sayıları belirsiz korsan tayfaları var. Donanma kaç bin parçaya bölünsün, başına ödül koyarak birilerinin onların peşine düşmelerini sağlamışlar. Zaten bu ödül avcılığının olayı da bu donanmanın yetişemediği yerde bu kişileri öldürenlere ödül verilmesi için aranıyor ilanları konulması.

İkincisi de bize çok uzun gelse de Luffy'nin zaman atlamasını saymazsak eğer, toplasan bir yıllık bile korsanlık geçmişi yoktur.
ya abi bende biliyorum işte ama diyorum ya bunca zamandır lastik diye meyve yok yeni mi aklınız uyandı adam ben lastiğim diye dünyayı turladı en son sıra size gelince dur bu meyve yoktu diye hatırladı mantığı düştü :hhh:
 
ya abi bende biliyorum işte ama diyorum ya bunca zamandır lastik diye meyve yok yeni mi aklınız uyandı adam ben lastiğim diye dünyayı turladı en son sıra size gelince dur bu meyve yoktu diye hatırladı mantığı düştü :hhh:
Evet Oda'nın eleştirilecek yönlerinden biri de bu malesef. En başından beri Dünya Hükümeti'nin, Luffy'nin yakalanması için özel bir gayretini gösterselerdi. Luffy'den herkes büyük bir şey beklerdi ama sanki bir anda böyle bir şey düşünmüş gibi altını dolduramadığı bazı konular oldu.
 
King'in ödülünde ırkının da payı olabilir ırkı ihbar edene bile 100 milyon veriliyordu sonuçta.
King'in ödülünde ırkla alakalı durum olsa en az 3-4 milyarı vardı.

King resmen ölümsüz bir karakter aslında. Ateşi sönmediği sürece zarar almadığı için ölmesi mümkün değil öyle yumrukla kılıçla vs. SODA sağolsun ateş aç kapa olayı getirdi.
Ateşini kapatmasa da gayet hızlıydı ve oldukça da güçlü. Zoro'yla 365 gün dövüş yapsa 365 kere galip gelir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık