Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Dragon

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 286 77.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 83 22.5%

  • Kullanılan toplam oy
    369
Meyvesi olduğu en başından belliydi. Bir kaç teori yazıldı diye gücünün tamamen hakiye dayanmaması bir hayalkırıklığı değil. Ben Luffyi yıldırımla kurtaranın da kendisi olduğunu düşünüyorum. İyi bir baba olduğunu söyleyen yok zaten.. Zorla devrimci olarak yetiştirmemiş.. Roger gibi Garp'a emanet etmiş.. Robini pone okuyabildiği için önemli görüyor sorması gayet normal.. Sıradan bir baba değil devrimcilerin başkomutanı..
Robin'i pone için mi soruyor başka bir şey için mi bilemiyorum, hadi pone içi olsun bu da bambaşka bir hata. Sen 2 sene de bu kadından pone okumayı öğrenmeden mi yolladın? Robin bir yerde ölse devrim ışığı mı sönecek? Devrimci olarak robin'e bu zamana kadar temas kurdurmaması bile saçma, başka pone okuyan birelerine sahip değilse çok amatör. İyi bir baba değil, bırak baba değil, Luffy benim babam mı var diyordu. Devrim yapacaksan niye çocuk yapıyorsun? Zorla devrimci yapsın diyen yok ama 1 yaşındaki çocuğu da başından atmak özgür bırakmak kendi kararını kendi versin demek olmuyor. İstese devrim karargahında yetiştirir. Luffy iyi karakterli diye dragon doğru yapmış olmuyor, aynı luffy teach gibi de olabilirdi. Haki ye dayanması da gayet güzel teoriydi. Roger de Shikiyi nasıl yendi belli değil, hava bozdu şansı yardım etti. Wb ve Shanks gök yardı. 15 yıl öncesinde Mihawk da haki olup olmadığı tartışma konusuydu, şimdi gülüp geçilecek şeyler o zaman kabul edilmiyordu yani öyle bariz değildi. Geçmişe bugünden bakarsan yanılırsın. Dragon başarısı var mı? Mesela cobra kötü bir kral mı? Dragon nasıl bir yönetim istiyor amacı tam olarak ne belli değil. Devrim ayağına o da kendi çarkını döndürüyor. Kutsal ejder sistemi kötü de, Dragon nasıl bir sistem istiyor bilen var mı?
 
Sen bence daha da ilginç hala getirirsin, kısa yazıp geçme. :d merak ettim paragraf paragraf yaz okuyalım. Senin bakış açını seviyorum.
Peki o zaman .d


İlginç bulduğum kısım şu, Dragon'un yeteneğinin meyveye bağlanmasını hayal kırıklığı şeklinde görmen. Yani serideki en temel güçlerden birisi meyveyken, Oda'nın aklında hakiyi oluşturan beyim kıvılcımlarının kaynağı olan enerji vitamin bile değilken varlardı. Yani Dragon'un şekilli şukullu bir meyvesi olmasının neresinde eziklik var anlamadım :D. Zaten adamın iyi bir meyvesi olması hakisinin çöp oldığu anlamına gelmez ki. İstersen 10 meyve ye. Seri başı Coby isen çöpsün.

Ha o fırtınaları kral hakiyle yapma beklentisini anlarım ama bu teori bile değil sadece temenniydi. Ay olabilir mi öyle şey olsun lütfen çünkü tadında.


20 yıl meselesine gelelim. Dünyaya 800 yıldır hükmeden bir örgütü çökertmek için bir organizasyon kurmak kolay bir iş değil. Kaldı ki her evreni kendi içinde değerlendirmek gerek. Oda evrendeki dengeleri iyi kötü kursa da içini doldurmakta çok iyi değil.


Som cümlemi örnek vereyim, yani denizciler güya korsanlara karşı savaşıyor. Amiraller güya denizcilerin şampiyonu. Ama bu 3 bostan korkuluğu 20 senede WB hariç yonkoulara ne kadar giriştiler? Tek bir savaş oldu mu? Tek bir çatışma? Fanı olduğun karaktere bakarsak denizciler denizlere hakim ama tek bir icraatları bile yok. En fazla anlatılmayan bazı çatışmalar yaşadıklarını varsayarak mantığa oturtabiliriz. Sanırım devrimcilere olan bakış açım daha iyi anlaşılmıştır şimdi. Devrimcilerin eylemlerine dair bir şey duymamız, denizcilerin durumu belliyken önem vermemiz gereken bir şey değil.


Kısacası Oda pek çok şeyi yüzeysel işleyen bir yazar. Dolayısıyla böyle ayrıntılara pek takılmamak gerek.
 
Orada biraz fazla yükselmişim abartı tabi ki ama tüm fanları acayip güçlü hhaki ile aksiyon bekliyorlar, hayal kırıklığı olarak düzelteyim.
Göğü yaracak şekilde haki salabilsin yeter. Sabo daha önce görmediğimiz bir haki tekniğiyle zamanında arena yok etmişti. Bu bebeyi büyük ihtimalle Dragon eğitti. Haki teknikleri konusunda da hayvan çıkacaktır ama havayı kontrol etme şeysi meyve olmadan olmaz. Meyve yakışır.
 
Aslında güçlüde fikir adamı olduğu için harakete geçmiyor:oleyo::oleyo:
Yüksek ihtimalle Dragon Shanks’ın Kaido’nun düşmesini beklediği gibi bir amiral veya güçlü bir denizci(Garp,Sengoku,Kong)düştüğü anda harakete geçecek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık