Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Shanks'ın daha güçlü olması hikaye bakımından saçma olur. Zoro Mihawk'ı yenicek ama en güçlü kılıç ustası olmayacak mı? Resmen Zoro'nun hayaline düşman bu konu.
 
Zoro ile Luffy arasındaki farkın kapanacak olması hiçbir zaman Luffy>Zoro gerçeğini değiştirmeyecek. Bu denkleme göre Shanks'ın, Mihawk'tan her zaman daha güçlü bir şekilde anılacağı da kesin.

Mihawk'ın, Shanks'tan üstün olabileceği hiçbir Haki yoktur. Shanks sanki bütün hepsinde zirveye çıkmış gibi. Haoshoku Haki'de zaten %100 öndedir. Belki bir silahlanma Haki'si konusunda bir eşitlik olma ihtimali var. Gözlem Haki konusunda da Shanks için gözlem Haki katili denildi. Mihawk'ın elindeki kılıcı karartması dışında bir üstünlüğü olacağını sanmıyorum.

Kılıç karartma mevzusu da kullanıcının kılıca tam hakimiyeti olacaktır. Yani kılıç kullanıcısına boyun eğecek. Onun savaşçı ruhu kılıcın ruhuna galip geliyorsa kılıç karartma mevzusu gerçekleşiyordur. Seri içinde kılıç karartma mevzusuna şu ana kadar Ryuma ve Mihawk ile tanıklık ettik. Bu adamların Roger, WB, Shanks, Big Mom gibi adamlardan güçlü olduğunu düşünmüyorum en azından Mihawk'ın güçlü olduğunu düşünmüyorum. Bu adamlar kılıç karartmadı mesela. Yani tamamen kılıçla kullanıcısı arasında çıkacak bir bağdan kaynaklı olacaktır.
Bu denklem dediğin şey Luffy'nin kk rakibi Shanks olsa olabilirdi ama Shanks değil bu kişi BB.
Mihawk'ın gözlemiyle silahlanması önde çıkar Shanks'in de kral hakisi öne çıkabilir. Gözlem haki katilliği Mihawk'ın o gözlerine pek geçmez.
Ryuma Bm ve Shanks'den güçlü değil mi? Puhahahahah... Yine güzel bir tespit olmuş.
 
Kılıç ustalığı ve haki bağlantılıdır. Zora'ya haki kullanmayı mihawk öğretti. Bazı shanks fanları shanks haki kullanıyor diye kılıc ustası olmaktan çıkıyor sanıyor. Rogerda kılıç+haki kullanıyor Mihawk'ta Zoro'da.
 
@Sir Crocodile seni gerçek Crocodile fanı @ch3rlo ile tanıştırayım. :) Kendisi senin gibi çakma hikayeci fan değil alabastada geçirdi ömrünü.Seni sanayide yanına verelim işin temelinden başla:oleyo:
Biz kimin ne fanı olduğunu biliriz merak etme. Senin gibi yanar döner fanlar anca böyle tanıştırma yapar aferin. Her gün bir karakterin fanı olunca herkesi benzer sanıyorsun... :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık