Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
Çok yazılmış, her sayfayı okumaya fırsatım olmadı, yazıldı mı bilmiyorum ama aslında ne olması gerektiği belli çünkü tam tersi bir durum görülmüyor ya da varsa da nadir diye tahmin ediyorum.
Yani kadından erkeğe dönmüş trans birey, erkek sporunda yarışmalı mı diye sorulmamış, o yüzden sorunun cevabı da belli bence.
 

Başlık: Annene karşı kıskançlık hissetmek doğal mı?
Geçenlerde annem benim yaşlarımdayken çekildiği eski bir videoyu izletti. Kendisi bana benziyordu ama, hani, kendisi kızdı. Etrafımdaki yaşıtım olan kızlara karşı bir cinsiyet kıskançlığım var ( toksik değil sadece onlara benzeyemediğim için üzülüyorum, onlar gibi olamadığıma üzülüyorum.) fakat anneme karşı böyle hissettiğim için nedendir bilinmez iğrenç hissediyorum, bunları yazarken bile korkunç hissediyorum, Bunun normal olup olmadığını bilmek istiyorum, sadece bir kız olmak istiyorum
Yorum iki: Bunun neden normal bir cinsiyet kıskançlığından daha garip hissettirdğini düşündüğünü anlıyorum, fakat bu normal türden bir kıskançlık, normalsin dostum. <3

Onları ötekileştirmemek için yer açmalıyız diyenlere şunu demek lazım. Bir kadının memesinden dudaklarına her yanı onlar için bir ötekileştirme. Bir kadın olmadıklarını biliyorlar, benzemek için elinden geleni yapıyorlar, amma velakin benzeyemiyorlar ve bunu kuruntu haline getiriyorlar. Ama onları ötekileştirmemeliyiz diyenler bilsinler ki onlar ötekiler. Kadın olamıyorlar, öteki olmak onların yapısında var, onlar da bunu bildikleri için kadınları kıskanıyorlar. Kadın doğamadıkları için kadının bedeninin her parçasını kıskanıyorlar.
 
Ensest ilişki normalleşirse ve tabu olmaktan çıkarsa aile içi tacizlerin, aileleri bozacak çarpık ilişkilerin ve bunların sonunda doğacak sakat, zihin özürlü çocukların topluma verebileceği zararların önü alınamaz. Ancak eşcinsel ilişki için aynı şey söz konusu değil.
Eşcinselliğin de harm principle'a uymadığı ortada. İkisi de aynı oranda zarara yol açar demedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık