Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
Samimi olmayan durum ne onu anlamadım? Kadın hakkı savunmak bile değil bu konu, normal görüş bildirmekle alakalı.
Yahu bir insan ortada haksızlık olduğunu düşündüğü bir durum görünce tepki verir zaten doğal olarak. Niyet okuma fantezisi nereden geliyor anlayamıyorum. Konuyu farklı yerlere çekme ultisi çok sık atılıyor. Üstelik bizim forumun %95'i erkek. Ne konuşulursa konuşsun erkekler cevap verecek genellikle. Domates fiyatından ikinci dünya savaşına oradan avrupalı gençlerin seks hayatına kadar ne konuşmak istersen konuş ortam belli anasını satayım.

Erkekler neden kadınları umursuyor bu çok şüpheli haksızlık falan bahane erkeklerin niyeti pis ölsün hepsi alayına inat akmaya devam gömün geçin rakiplerinizi transablalarım
 
Samimi olmayan durum ne onu anlamadım? Kadın hakkı savunmak bile değil bu konu, normal görüş bildirmekle alakalı.
insanlık tarihini ve kadın erkek ilişkilerini düşününce erkeklerin kadınların hakkını savunması pek samimi gelmiyor bana ki toplumdaki trans karşıtlığını da düşününce, kadınların hakkı yeniyor adaletsizlik var diyen erkekler samimi gelmiyor. tabii bu genellemedir, bunun farkındayım. tüm erkekleri tu kaka edecek kadar salak değilim.

görüş bildirebilir tabii ki insanlar bu konuda. hiç mi hiç haddim ve hakkım değil görüş bildiremezsiniz, görüşleriniz yanlış vs demek ama yanlıştır şıkkına oy veren çoğu üyenin bu konu hakkında araştırma yaptığına ve bilgileri olan bir konuda görüş bildirdiğine inanmıyorum.
 
konu hakkında yeterli bilgim yok ve tarafların savlarını bilmiyorum. bir erkek olarak oturduğum yerden fikir bildirecek pozisyonda görmediğimden kendimi, kararsız şıkkını işaretledim. tarafların temsilcileri bir araya gelerek ya da birlikte hareket ederek bir sonuca varsa daha mantıklı olur sanki.

emin olduğum bir şey var ki erkeklerin bu konuya çok fazla değinmelerinde bir bit yeniği var. kadınların hakkı yeniyor, savunmalıyız kadınları... trans kadınların ne işi var orada? tarzı söylemleri samimi bulmuyorum.
cünkü dünyanın en cringe şeyi bu muhabbet. senin mesajında bi o kadar öyle olmus gerçi :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık