Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach ve ekibi rocks'ın yeni silüeti ve geçmişte garp + roger müdahalesi burada coby + luffy şeklinde olacak ama epey zaman var bence. Sonuç olarak dedenin miyadı doldu sayılır.
Kid ve Law'ın yenilgisi normal, zaten basının abartması vardı :) Tekrar sahneye ne zaman ve hangi durumda çıkacaklar merak konusu.
 
Kaidou ve Big Mom inince herkesin aslan kesilmesi. Herkes tırsakiymiş zamanında.Bir Luffy olamamışlar.Adam 2 pone orda diğerlerini alabilirim ama diyor.
+1 Diğer yandan BB sanırım 1 yıl önce Kuzanla denk geldiğinde Yonko değil gibi geldi bana, tüm tayfayla alakasız bir adaya gitmiş, Arikovaninda değiller, Bb Law ve Cobynin karıştığı liman olayı ve BBnin Wangi yenmesi vs son 1 yılda oluyor herhalde
 
Utanç verici geri çekilme yazmıyor hiç olmazsa. Senin video bitince olacak olanın öngösterimi.
Nasıl utanç olmasın ki.
Hepimiz biliyoruz Kalp korsanlarında orada en etkili Law olmuştur ve Law hem Karasakal ve tayfasıyla hem de kendi tayfasını dikkate alarak hareket etmiştir. Karasakalı da yormuş yine. Tayfası telef olana kadar mücadeleyi vermiş, kan almış.
Dayanmış olmasını, mücadelesini burada övsekte Law şuan içten içe gücünün Karasakalı yenmeye yetmediği için bundan sebep tayfasını geride bırakmak zorunda kaldığı için bu adam kendini yiyordur.
Doffy savaşında Luffy'e " Trebollu da sana bırakırsam tayfamın yüzüne bakamam " diyen adam bu. Kendi gücünden bağımsız tayfasına duyduğu bağlılık var ortada. Nasıl utanç duyulmasın.

Şuan Law, Luffy'nin Sabaody'de yaşadığı duyguları yaşıyor.
 
Son düzenleme:
Kaido reis nasıl caydırıcı güç ise Teach gibi fırsatçı bile plan kurup zayıf anında Ponesini alırım planı kuramamış . Çünkü Kaidonun zayıf anı bile Teach için korkutucu olur .
Nika bu serideki en büyük hizmeti yapmış onu da tescilledik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık