Onun canı cehenneme :dBig Mom için de var aynı çekince.
Bilseler halini korkmazlar muhtemelen geçmişten gelen çekince .
Onun canı cehenneme :dBig Mom için de var aynı çekince.
Aynen reis. Eski Yonkolar güçlüler gerçekten. Onlara Amiral seviyesi diyebiliriz.Big Mom için de var aynı çekince.
Bu durumda Amirallere de sağ kol seviyesi diyebiliriz bence reisAynen reis. Eski Yonkolar güçlüler gerçekten. Onlara Amiral seviyesi diyebiliriz.
3 amiral + 7 savaş lordu + bütün denizciler = 4 yonko ya denmisti. Senin denklemine her yonko bir amirale denkse.hadi yardımcı amiraller ve denizciler yonkonun twyflarina denk olsun. Kalan tek yonko + Şahingöz + law + hancok + efsane güçlü sayılan buggy + doffy kalan ikiyide sen seç. Şimdi bu isimlerin toplami bir yonkoya anca mi denk mi oluyor.Aynen reis. Eski Yonkolar güçlüler gerçekten. Onlara Amiral seviyesi diyebiliriz.
Garp ölecek mi, sadece yenilecek mi?Garp’a bir Ali cengiz oyunu yapılacak hissediyorum ve bunu yapacak kişinin de ilk öğrencisi olması da ayrı bir ironi. Garp’ı seviyorum ama üzülerek söylüyorum üzüleceğiz.
Law'u yanında götürüyor.Bepo, law' ı bırakıp yardım çağırmaya mı gitti? Law'ı da yanına mı aldı? Ben ilki gibi gördüm ayfınlatanilecek var mı?
Kaido iyi bilir o oyunları(Oden-Luffy), Garp'a da bir benzeri olur, Garp açık vermeden yıkamazlar onu bence.Garp’a bir Ali cengiz oyunu yapılacak hissediyorum ve bunu yapacak kişinin de ilk öğrencisi olması da ayrı bir ironi. Garp’ı seviyorum ama üzülerek söylüyorum üzüleceğiz.