Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzan öyle kolayca yakalanacak birisi değil. Yemek istemiş, yemiş. Toparlamazsa BB tayfasında barınamaz. Bunu yiyecek kadar salak olduklarını sanmam.
 
Baratie'den ayrıldığından beri tayfasıyla birlikte hareket ediyor, cinsel ihtiyacını giderecek zaman bulamamış bu adam o zamandan beri. İhtiyacını gidermek istemesinin neresi anlamsız ? aksnskdndk Demirel'in ünlü sözünü atmak münasip değil ama olay oraya gidiyor xd
Reis çok yanlış yerden girdin burdan tüm tayfa zarar görür benden demesi .:ehe:
 
Bu arada "San" bir saygı ifadesi değilmiydi ?
Burada kim Kuzan San diyorsa demekki hala Kuzan'ı hain olarak görmüyor.

Hain olmama olasılığı hatta Sword uýesi olasılığı yüksek gibime geldi.
 
law sağ kaldı ve ekibini tekrar topladı diyelim, ne değişecek? köyüne dönüp çiftçilik mi yapacak yoksa gerçek tarihi ve d. ailesinin gizemini öğrenmek için yolculuğuna devam mı edecek?

teke tekte ne olurdu bilmem ama şartlar ne olursa olsun çapsız teach'i yenemedi ve boyunun ölçüsünü aldı. araştırmalarına devam etmek istiyorsa yapacağı tek şey peluş ayısını da alıp bizim tayfaya katılmak. luffy saniyesinde onaylar katılmasını. zaten ast üst ilişkisi de yok tayfada. takılırlar kafalarına göre.

tsundere falan ama benim hoşuma gider tayfaya katılması. yamato da eklendiğinde luffy'nin, sağ kol ve sağ kol üstü diyebileceğimiz 4 arkadaşı olmuş olur.
Kaido ve Big Mom savaşından bir şeyler öğrendiğini söyleyip beyaz haki çıkaran Law, Teach dövüşünden de bir şeyler öğrenmiştir. Yeniden gördüğümüzde daha da güçlü olacak. D. ve kayıp yüzyıl için aynı şekil yoluna bakar. Robin kırmızı poneyi bulup kendisine getirmesini söylemişti. Ya Law kırmızı pone bulur sonra hasır şapkaları. Ya da kırmızı ponenin olduğu adada yolları kesişir. Ama sadece kesişirler, beraber dövüşmek gerekirse yine dövüşürler ancak katılmak gibi bir durum söz konusu değil.
 
Kaido ve Big Mom savaşından bir şeyler öğrendiğini söyleyen Law, Teach dövüşünden de bir şeyler öğrenmiştir. Yeniden gördüğümüzde daha da güçlü olacak. D. ve kayıp yüzyıl için aynı şekil yoluna bakar. Robin kırmızı poneyi bulup kendisine getirmesini söylemişti. Ya Law kırmızı pone bulur sonra hasır şapkaları. Ya da kırmızı ponenin olduğu adada yolları kesişir. Ama sadece kesişirler, beraber dövüşmek gerekirse yine dövüşürler ancak katılmak gibi bir durum söz konusu değil.
Law Korsanlar Kralı olmayacaksa D. soyunu ve kayıp yüzyılı araştıracaksa onun için en mantıklısı bir Yonko’nun tümen komutanı olmak.E bu adam gidip Buggy’nin komutanı olmayacaksa(Allah göstermesin)en makul Yonko Luffy.
 
Onu, bu sapık için kendini paralayan ve sırf bunun için kendisinin ve tayfasının hayatını Yonkou karşısında tehlikeye atan eşek Luffy'e söyleyeceksin bana değil xd
Luffy zaten tüm tayfayı orjinal ve içten olduğu için seviyor Alabasta arcta Vivi'ye vururken Vivi'nin bireysel düşünmemesi içinde yaşamaması ve arkadaşlarından yardım istemesi gerektiğini vurguladı . Burada Sanji sapıkliğını içine atsa gizlice yapsa Luffy onu tayfadan kovar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık