Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep Amirallerin altında bir güçte gibi yorumlar vardı hakkı pek verilmedi .
Marineford aracı rezalet bir arctı . Bu yüzden çoğu karakter çapsız göründü
Böyle bir şeyin uzayda ihtimali yoktu yahu en azından çaptan düşmemiş hali için. MF rezaletti de Op takip eden kitleyi de biliyorsun adamlara yıllarca Mihawk'ı Garp'ı Shanks'ı anlatamadık. Biz de okuduk aynı bölümleri. Aynı oksijenin bu kadar farklı kafalar yapması anormal olan şey
 
Ace'in misyonu ve Kid'inki aynı mı ? Zaten ölsün diye çıkarılmış bir karakter Oda bizzat kendisi diyor. E bir de Rogerın oğlu potansiyeline vurgu yapıldı üzerine bir arc yapıldı...

Kid'se D değil, bir soyu sopu yok. Kral haki verilmiş e anlamı ne bu Kral hakinin şimdi ? Diğeri (Ace) hükümet için oluşturduğu tehdidi ve soyunun gücünü gösteriyor
Biliyorum Ace e k.haki verilmesinin sebebi sırf KK lık potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu göstermekti. Bu sayede idamı dünya çapında ses getirecek, korsanlık tarihinde bir dönüm noktası olacaktı. Yine de keşke kendisinden adamakıllı k.haki şovu görseydik yazık oldu resmen. Kid konusuna da katılıyorum. K.hakisi olmayan (yani bir bakıma o kadar hırsı olmayan ) Moria bile bir yonko tarafından kelimenin tam anlamıyla yok edildikten sonra bile hâlâ karşımıza çıkabiliyorsa Kid hayli hayli çıkar.
 
Roger ve Garp rekabeti varken bir yandan da Sengoku ve WB rekabeti vardı büyük ihtimalle. Sengoku bos adam olamaz o yüzden.
 
Tekrar görmek şart. Sağlam şov yaparsa Garp, Wb, Rogerın yanına atarız belki.. hepimizi yanıltabilir
Öyle zaten adam. Sengoku büyük adamdır. Hatta bir bölüm vardı orada Garp'la Sengoku sen gidicen ben gidicem muhabbeti yapıyorlardı. O adamla dövüşmek için ikisi de aşırı istekliydiler. Sengoku'da o ayardadır zaten. Ayrıca adamda Tanrı Meyvesi var.
 
Roger döneminde miço olan adamın tespiti mi daha önemli yoksa Bm'nin poneyi bile dövüşmeden alan Rogerın yolculuğumu bilemedim. Adamın nasıl kral olduğu belli ne hakisi.. Sadece Hakiyle zirve olmayı öveceksem o Garp olur benim için.. Rogerda özel kılıç var sonuçta.. Wb'de ikiside var.
Adam gitmiş tek başına basıp adadan istediğini almış çıkmış. Zamanı yok BMnile savaşmaya. Bunu yapabilecek karakter var mı biliyor musun? Hani oyunlarda yan görev çıkar ya ana görevi bitimek için hızlıca yapman gereken.

BM'yi yan görev gibi hızlıca halletmiş çıkmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık