Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun tanrı yapıp tapınma ayinleri düzenlediği Garp'ı 2 bölüm sonra Teach offpanelde yok ettiğinde Japonya biletimi alır Oda abime bir tepsi baklava götürürüm :D Adam mazoşist vatandaşı galeyana getirdi 2 bölüm sonra öldürecek adamı burada herkes cinnet geçirecek :D Sabırla bekliyorum şu konudaki yorumların ss leri aldım.Kaido'ya tek attıran mı dersin,Nika ile dalga geçtirenler mi dersin bu Garp hype'nın sonu çok zevkli olacak.Mf de Garp tek başına yetermiş diyen gördüm :D Adamın üvey torununu gözünün önünde eleğe çevirdiler,öz torunu kötürüm kaldı Jinbei ve Marco olmasa Ace'in mezarının yanında Luffy de olacaktı kardeş kardeş yatacaklardı.Tüm bunları yapan Akaiunu'nun yanında kuzu kuzu durdu sonra malulen emekliliğe ayrıldı hala Mf'de tek yetermiş :D
 
50 yıldır denizciler için çalışan tip kutsalların köpeği değilmiş hahlşaksdşlaksdşlasd :hhh:

Yav he he.
Korsan avlayıp insanları korumak isteyen gider ödül avcısı olur. Herşeyin farkında olup hükümetin altında çalışmak köpekliktir artık. Bari fuji gibi bişeyler değiştirme amacı olsa neyse. Adama amirallik teklifi gelince reddediyor.

Hükümetten memnun olmadığı belli. Ama oğlu gibi harekete geçemiyor. Doğru veya yanlış olsun Ace’i kurtarmak istediği de belli. Ace öldükten sonra pişman oluyor. Bu mangada iradeli adam istediğini yapar. Garp tam iradesizlik örneği. Ama tabi mangaka öyle görmüyordur o belli. Baştan Roger’a rakip demiş bi kere.

Bu adam denizcilerden ayrılarak ya da ayrılmadan sadece ismi sayesinde çok şey değiştirebilirdi. Gitti ofiste kurabiye yedi.
 
Kimse kusura bakmasın da dede Hayvan gibi şii yapmış resmen. Benim eleman geçen bölüm tek atmasa Kid reise Garp'ınkini daha etkileyici bulacaktım da gaza gelmiyorum şu an :flaugh: :oleyo2:
 
Garp güçlü falan eyvallah da karakteri telefonunu çıkar diyen dayılar gibi. Hökümet giderse kim gelecek diyip yine martıya basmaya devam ediyor.
Onlarda da muhalefet bu kadar kötüyse, adam haklı :)

Kimse kusura bakmasın da dede Hayvan gibi şii yapmış resmen. Benim eleman geçen bölüm tek atmasa Kid reise Garp'ınkini daha etkileyici bulacaktım da gaza gelmiyorum şu an :flaugh: :oleyo2:
Hatırladım da yine içim acıdı be! Tamam atarlı ergen haketti yediği küsküyü ama tarihten de silmeseydin la :(
 
Aaa Pizarro ölmüş.

Zou kadar irileşen Wolf'a özel Universe Fist gelir.
Herkes Prince Grus ile Rosinante arasında bir bağ olduğunu düşünüyor. Eğer cidden bu bağ varsa büyük ihtimal Sengoku bu ekibin lideri olabilir, ihtimal güçleniyor çünkü Rosinante ile Sengoku arasında da bir bağ vardı. Eğer Prince gerçekten Rosinante'ın çocuğu falansa Sengoku'nun emrine girme ihtimali yüksek.
Kılıç mevzusu Tanrı vadisine kadar bile uzanıyor olabilir. Garp, Sengoku ve Tsuru'nun kurmuş olması olası.
 
Ohara düşerken Kahraman Garp neredeydi? Düşman gemileri adanın etrafında cirit atıp insanları ateşe boğarken Kahraman Garp neredeydi? Ancak, işin ucu kendisine dokununca çıksın ortaya:hıh::hıh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık