Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger ile dövüşmüş Garpı eğer burada küçük düşürecekse senin çizeceğin seriye …

garp estirmeli ortalığı . Gerçek kahraman denizcinin gücüne herkes şahit olmalı .
Herkes geyik yapıyorken bu mesaj üzerine analize geçesim geldi.Çok düz okunaksız yazacağım telden ama kusura bakmayın.Teach Ray’i zorda olsa alacaktı.Garp > Ray çok az farkla.Yani Teach ve Garp hemen hemen eşit.İki yonko dövüşü izleyeceğiz ama Kuzan da var.Kuzan belirleyici olacak.Garp güncel Shanks kadar güçlü olabilir.Garp kendi Shanks övüyordu onu zayıf görmüyor.Yaşlı Garp = Roger alt modeli Shanks olabilir.Bu görüntüye göre Shanks karasakaldan güçlüyse Garp da karasakaldan güçlüdür.Hile hurda olmazsa birebirde kazanabilir.Fakat bana öyle geliyor ki Teach gizli koz gibi birşeyler bulacak Nika gibi yani kendini aşacak ve öyle kazanacaksa kazanacak.
 
WB vs Garp oylarında değişiklik yaratır mı bu bölüm?
Yaratmaz. Zira öncelikle Garp ve Sengoku Babalığın "Dünyanın En Güçlü Adamı" olduğunu kabul ediyorlar. Hatta Babalık da bunun farkında. İkincisi Babalık bu unvanı meyvesinden dolayı almıyor, daha çok fiziksel kuvvet ve gücünden alıyor, öyle olmasa zaten Kizaru Wb Jr ile ilgili o muhabbeti yapmaz, Roger dövüşünde meyvesi ile kapışırdı. Bu Garp'ın da hayvan olmadığı manasına gelmiyor tabi.
Arkadaşlar haftaya bölüm yok demiş ama oda gunde 3 saat uyuyormuş bırakın adan dinlensin bende küfür felan ediyorumda adamın sağlığı daha önemli başlamışım one piece.
Golden Week'e hazırlıktan dolayı ara vermiş.
 
Mangasına bak, adayı değil bir mahalleyi havaya zıplatıyor dersin. Onu da G4’ün gücüyle yapıyor. Uzak çizim görüntüye de ada küçük düyorsun her ada uzaktan çizilince ufak duruyor One Piece’de. Garp meyvesiz şekilde adanın bir kısmını yıkarsa bunun örneği görülmemiş bir şey. Ha Mihawk yapıyor ama o da kılıçla.

Devasa bir bölgeyi havaya uçuruyor. Dressrosa büyük bir ada, arı kovanı ise bir korsan adası olduğu için çok büyük olan bir ada değil.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık