Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü dikkatlice okuyunca Shanks'ın, Kid ve Killer'a "tek" atmasıyla alakalı şunları gözlemledim:

Shanks "Tanrısal Nefret" saldırısını havada yapıyor.

Kid ve Shanks arasında mesafe olduğundan, saldırı menzilli bir slaş olarak gidiyor. (Shanks hala havada)

Saldırının elektromanyetik topu kesmesiyle, elektromanyetik top mermisinin patlaması eş zamanlı gerçekleşiyor. (Parçalanan hurdalar Shanks'ın arkasına ulaşmış)

Patlama tüm güverteyi sarıyor. (Kid ve Killer burada düşüyor)

Shanks güverteye iniş yapıyor ve kılıcını kınına sokuyor (Daha öncesinde güvertede olsaydı patlamadan etkilenecekti)

Sonuç olarak Kid ve Killer'ın düşme sebebi, Kid'in kendi saldırısının patlaması. Shanks'ın "Tanrısal Nefret" saldırısı ise tetikleyici olarak görev yapmış.
 
Son düzenleme:
Her şeyi geçtim bu devler şaşırttı beni. O kadar onurlu savaşçı dediler bunlara. Adamlar düşmanları BM'yi bitiren Kidd'in savunmasız tayfasına saldırdı direkt. Bunu ancak her şeyi beğenen Amerikalı okuyucular kabullenir. Şimdi Shanks'ın arkadaşı iyi devler, kötü korsan Kidd'i yenip adaleti sağlamış mı oldular? Gören de Kidd'i Elbaf'ı yıkmaya geldi sanacak...

Bu seride Hasır şapkalara yakınlar iyi, daha uzak olanlar kötü olarak damgalanacaksa çok işimiz var. Shanks yerine Teach rakip olsa Oda Kidd'i Elbaf'ta iyi ama mağdur birisi olarak çizerdi. Çünkü Kidd, Teach'e kıyasla tayfaya daha yakın.
Çok iyi söyledin reis ben de senin gibi düşünüyorum
 
Kid'in yenilişinin muhabbetini görünce bölüme bakayım dedim. Shanks'ın saldırı yaptığı ilk sahne buydu galiba. Aramaki'ye bile uzaktan bir selam eşliğinde haki yolladıydı diye hatırlıyorum.
Bizim Veled niye bu kadar gömüldü onu anlamadım ama. Koca... Yok lan koca bir tarafı yok ama belli ki torpilli de olsa yine de amiral olmayı başarmış adamı bile bilmem kaç km öteden yolladığı haki ile secde ettiren adamı ilk defa gemisini terk edip kılıcını çekerek saldırı yaparken görüyoruz. Bakınız bunu boş bulduğu amiral koltuğuna çöreklenen Aramaki için değil Kid için yapıyor. Bence bu kadar gömülmemeli bu oğlan.
Tamam kabul son sayfa çok pisti ama ben bunun işinin bu kadar kolay çekildiğine inanmıyorum. 2 sene önce de Kuma dağıttığıydı Hasırşapkaları. Ayrıca her arcta en az bir kere tek yiyor Luffy.
Bakın yazın bu dediğimi bizim rujlu geri dönecek. Belki Luffy gibi dirilecek hatta ama geri gelecek. Luffy nasıl her rakibine yenile yenile sonunda kazanıyorsa Kid de öyle olacak. Şimdiye kadar Shanks'a 2 kere yenildi. 3. Seferde bence kazanacak. Luffy'de de öyle oluyor sonuçta:bilmem:

Malum 3lünün en zayıf halkası olsa da hikayesinin burada bittiğine inanmıyorum. Bu bebe Fıkra'ya ulaşacak ulan!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık