Kid'in meyvesi kötü değil yok öyle bir şey. Meyvesi çok iyi ama Kid iyi değil. Sen bunca zaman Kid'i bir Haki kullanırken gördün mü? Luffy'de meyve kullanıyor ama herif neredeyse her saldırısına Haki basıyor. Kid'de böyle bir şeye şahit olmadı kimse. Sen şahit oldun mu?Herkesin el birliğiyle Kid'in meyvesini kötülediği ortamda Kid'in meyvesine tek olayı diyorsun yahu. :d
Kid Big Mom'dan direkt hasarlar aldı, yine de ayağa kalktı.
Diyelim ki Kid 3 bölüm sonra ayağa kalktı, Shanks ile kafa kafaya çarpışmaya başladı. O zaman da seriye sallayacaksın.
Udon hapishanesinde kollarında Kairoseki'li kelepçeler varken o koca taşları Luffy'le birlikte taşıdıkları zaman ben de umutlandım. Sağlam Haki'si vardır dedim. Rekabetçiliği ve inatçılığı ile Luffy'ye rakip olabileceğini düşündüm ama önce çatı savaşında sonra da Big Mom'a karşı çöp olduğunu ilan etti. Law'ın yeteneği sayesinde çok fazla hasar attılar yoksa Big Mom'u yine indiremezlerdi.
Şu andaki konumunu hak edecek biri değil.
Big Mom'un daha bir çocukken Elbaf devinin kılıcını koluyla parçalıyor. Böyle birinin yumruğunun normalde Kid'i devirmesi gerekirdi ama Oda yine sıvadı ve kadına Haki bastırmadı. Neresinden tutsan elinde kalan bir senaryo. Bana hiç kızma, Kid'i yücelten de Oda, itin makatına iten de Oda.
Bir Yonkou'dan doğrudan hasar alınca bayılan biri için iki bölüm sonra Shanks'la uzun uzadıya dövüş de çizer Oda. O zaman seriye değil Oda'ya söverim.