Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otoyomegatari mangasını çevirmek istiyorum.
Bunlarda öyle beyin, stratejik zeka falan da yok. İyice çöp olurlar o zaman. Savaş izi var bazılarında güçsüz olmaları bence mümkün değil.
Zaten orası derin devlet gibi bir yer. Dünyayı arkaplanda yöneten nüfuzlu kişilerin olduğu yer. Güç olarak beklentiniz oluşmasın bence. Aralarından çıkarsa Amiral gücü olan biri çıkar.
 
Shanks kidi yendi tamam. Ama işi daha bitmedi. Daha Bartelomeo olayı var. Shanks ın saldırsı rogerın saldırısının taklidi. Simdi oden bu saldıya karsı koyabiliyordu. Rogerın saldırısıda shanks ın saldırısında bir tıkda olsa üstündür. Sim bunu yapan oden bartonun meyve kullanıcısına karsı çaresiz kaldı. Simdi barto vs shanks kesin görecez hatta suan onun pesinde shanks. Sizce peak odenin yapamadıgını yapıp savunma konusunda uzmanlaşmış bartoyuda yenebilir mi. Ben barto konusunda shanksın kalkanı kıramacagını bundan dolayıda kötü yüzünü gösterip kabugundan çıkmak zorunda kalmasını bekliyorum. Luffy için önemli birini tutan 4 grup olacak. Biri morgan ve vivi. Bir tarafta sabo olayı. Diğer tarafta karasakal kısmında puding ,cobby , kaçamazsa law, son olarakta kendisine yemin etmiş gruptan olan barto shanks ın elinde olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık