Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi gençler eğri oturup doğru konuşalım. Kid'in tek yemesi seyir zevkimizi baltaladı, ödül olarak bunu haketmiyordu diyeceğimi sanıyorsunuzdur da İnsafsız gibi vurmuşum ne tek atmışım beeee :oleyo2:
 
O mantıkla Ceaser Clown’ın One Piece’in en güçlüsü olması gerekiyordu…Oksijeni tam anlamıyla kontrol edebilmesi lazımdı bu mantıkla CC’nin ama yapamadı.
öyle olması gerekiyordu zaten. Belli bir mantık yerine belirsiz bir mantığı seçti.

Jjba'da çok op yetenekler var mesela the world gibi ama havayı kontrol edebilen bir yetenek çıkıyor weather report "ulan alttarafı ne yapabilir?" diyorsun ama seni nefessiz bırakıyor.

Neyse bizim oda marjinal ya kabullenıyoruz mecbur.
 
Luffy’nin yenilmesine yol açacak nedenlere bugün bir yenisini daha ekledim…Mevcut durum şu şekilde:


1) Seraphimler saldırıyor ve saldırmaya devam edecek.Bizimkiler Seraphim’leri oyun dışı bırakmaları çok zor gibi duruyor.

2) Lucci ve Kaku’nun taraf değiştirebilme ihtimalleri var.Sonuçta bu adamlar onca zamandır hükümetin adamı.Sırf Luffy yardım etti diye hükümete karşı gelecekleri anlamına gelmiyor.

3) Usopp ve Franky taşlaştı.Savaşta kullanılamayacaklar.Çok önemli değil diye düşünebilirsiniz ama bu ikilinin garip bir şekilde çok fazla iş başarmışlığı var.Aktif bir savaşta çok fazla yardımları dokunurdu.

4) Hükümet, gelirken Luffy’lerin Egghead’da olduğunu öğrenmiş.Bu da hükümetin Luffy’lere karşı hazırlıklı bir şekilde geldiğini gösteriyor.

5) Vegapunk hapiste.Bu da Luffy’lerin Vegapunk’u bulmadan adayı terk etmeyecekleri anlamına geliyor.Diğer bir ifadeyle Luffy’ler, hükümet gelse bile Vegapunk’u bulamadığı için adadan tüyemeyecekler.Mutlaka savaşmak zorundalar.

6) York hala aktif bir şekilde ihanetlerine devam ediyor.Bu da önemli bir problem bence.Çünkü diğerleri daha adadaki ihanet edenin York olduğunu bilmiyor.Vegapunk hapisteyken bizimkilere tuzak kurabilir.

7) Adaya gelen bir amiral, bir gorosei ve çok güçlü bir hükümet ordusu var.Gemidekilerin çoğu çöp olsa bile sayı bakımından çok fazla olmaları bizimkiler için bir dezavantaj.Kizaru ve Satürn ise zaten çok güçlü çıkacak iki karakter.

8)Adanın yakınlarında Karasakal Korsanları’na ait bir gemi var.Eğer ki Karasakal’ın amacı Vegapunk’u elde etmek ise Luffy’leri köşeye sıkıştıracak bir planı olabilir.Belki Luffy’ler hükümeti yeneceği sırada ortaya çıkıp bizimkileri bozguna uğratabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık