Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Trafalgar Law Karasakal donanması detayı gözden kaçmadı. Law'ın kaderi de yakında belli olur... Ama tayfası ayrıydı. Kuzan ve Shiryu falan gelmiştir kesin buraya.
Ben de böyle düşünüyorum. Şuan tayfası her yere salındı. Ne amaçlıyorlar acaba her yerde bitmeye başladılar.

Şu durumda bunu sorarım. Coby'i Arıkovanında hapse tıkıp adayı boş mu bıraktılar. :dd.d Law dişini sıkmaya devam ediyorsa Garp şuan sadece Devon'un Vasco'nun olduğu adaya gitti.
 
@Trafalgar Law
Law'ın da sonu belli oluyo galiba...

Kid'in bu şekilde yenilmesi iyi bir şey değil, Big Mom'ı almış iki adamdan biri, yonkolar arası güç farkı bu kadar açık mı gerçekten buna Oda cevap vermesi lazım ya da big momla düşen bomba yonkou gücünde,

Gerçi bitane ülkenin kralı vardı adı neydi unuttum king punch atıyordu yonkou devirirmiş falan filan deniyordu o yumruk için de.. Seri'nin tutarlı hiç bir tarafı kalmadı artık biz de alışkanlıktan takip ediyoruz zevk aldığımızdan değil
 
Yalnız Shanks da çok iki yüzlü adammış.
Luffy leri indirmeye çalışan Aramaki ye gelip "Yeni çağ senin gözünü mü korkutuyor" de. Oraya buraya gidip Yeni çağ hakkında güzellemeler yap sonra KK adayı bir süpernovayı hayalleri ile birlikte denize göm. Tiç bile bu kadar acımasız olmadı.
 
Shanks serinin zirvelerinden, zaten oda shnksin üstüne titriyordu. Bb'ye bile yedirmez belki, yedirirse de hile hurdayla yedirir. Mihawk haterları için tokat gibi bir bölüm. Mihawkta serinin iskelet karakterlerinden, gücü shankstan çok aşağıda değildir.
Ne çok aşağısı, aşağısı ve az aşağısı bile değil. Mihawk en güçlü kılıç ustasıysa ve kılıç kullanımında da hakininönemli olduğunu Zoro vs Pika arkında gördük. Öyleyse Mihawk > Shanks demektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık