Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi o nasıl güzel bölüm öyle yahu. Shanks'a doyduk. Brogy- Dorry yi yanına almış karşılarına gidiyor. Bir de giderken diğer kaptanlar Shanks'a tezahurat mı yapıyormuş ? Abi Shanks bir başka. Herifin savaşa gidişleri bile efsane :utan: Ara olması üzdü ama zsaten bu savaşın sonucunu arc sonunda öğreniriz gibime geliyor. Eğer gerçek bir savaş olursa Law- Kid burada yenilecekler gibi duruyor. Karasakal zaten kaybetmez de Shanks'da Elbaf arkasındayken kaybedecek değildir. Devler bile benimkine saygı duyuyor seviyor baksanıza. Bu adamı son savaşa saklar kesinlikle.
 
Bölümün özeti, Kaido'nun serinin zirvesi olduğu tescillenmiş. Adamın korkusundan ne Yonko ne WG kimse kıpırdayamamış, E. Oda araya girmese bütün dünyayla savaşacaktı reyiz yazık oldu, umarım lavların arasından çıkar da mutlu eder sevenlerini :)
harbiden adam düşmese ne kimse kitabe alabilecek ne savaşa girecek umutlanacak resmen luffy herkesin yolunu açmış olmuş shanks sözde kaido yu engelledi felan demiş ama savaşla engelleyebilecek güçte olsa gidip o kitabeyi alıp gitmez miydi :bilmem:
 
@Reiper


Tescillenen Luffy'nin büyüklüğü oldu. Kaiso reyizi havada teklemis.

İstese tekleyemeyeceği adam yok demek ki. Şu an eğleniyor ağırdan alıyor reyiz.
 
Seraphimlerin yenildiğinin garantisi yok sadece fırlatmışlar. Hasar almadılarsa ki muhtemelen almadılar geri dönecekler. Düştükleri yer Kizaru'nun gemi olsa hoş bir rastlantı olurdu.

Kid-Shanks tarafında ise dışarıdan bir filo yardımı gelmeyecekse Kid'in hezimete uğrayacağı neredeyse garanti. Hani devlerin inanışları doğrultusunda bir olay gerçekleşir de Shanks'a karşı nötr ya da düşman olurlarsa galibiyet Kid'e dönebilir bir ihtimal ama o bile zor. İşin garibi Shanks'ın sunduğu seçeneklerde ya git ya yenil var ama kendisine biat etmesine de kapı bırakmamış. Kid diz çöküp tövbe istese kabul etmeyecek yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık