Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çekindiklerini ima ettigini söylemedim zaten savaştan çekinceleri olmaması kaçmamalarını daha mantıklı kılıyor sadece, meh klasik yorumlama şeklin Teach ve Law 1vs1 atarken Law'un durumunu kaçmak olarak nitelendirmen ki kendisi de savaşmaya gönüllüydü sadece basit mizahına meze olsun diye dedin sanıyordum ciddi olduğunu düşünmüyordum açıkçası, uzatmayalım diyorsan peki daha yanıt atmam
Çok kafaya takma millet olmayan şeyler üzerinden bile gömüş yapar ben olan bir şey üzerine kinaye yaptım. Tartışmalık bir mevzu değil, ciddi değildim yani. KF burası.
 
Kid Shanks ile karşı karşıya geldiği zaman Luffy ile birlikte bir şeyler yaptık vs. der ve Shanks ile Kid'i içerken görürüz. Beckmen'de kusura bakma yaptıklarım için vs. der. Ciddi bir dövüş çıkmaz gibi.
 
Killer, Kidd'e dalga geçer gibi "Önceki savaşında Shanksin yüzünü bile göremedin, şimdi sadece kol vermekle kurtulamayabilirsin ..." Ahh keşke seri çocuk serisi olmasa da gerçek kanlı sahneler görsek. Kidd'in kelle uçsa fena mı olur.
 
Bölüm gayet iyiymiş. Kid ve Law'ın ellerinden Ponegliflerin alınacak olması mantıklı olur. Zira Kid ve Law'ın aradan çıkması lazım. Şu anlamda diyorum, Law ve Kid'in amacı sadece Luffy'ye arka çıkmak olmalı. Büyük isimlerle dövüşecek çapları yoktur henüz.

Umarım Kid ve Law sadece poneglifleri kaybederler çünkü son savaşta tayfalarıyla birlikte görmek istiyorum.
 
Kid'i Shanks'a harcatmak için o kadar maceralara soktuğunu hiç sanmıyorum Oda'nın. Law'ın Karasakal tarafından yakalanması meyvasından ötürü mantıklı ama Shanks'ın Kid'i iki kere yenip bir yere atacak olması hiç mantıklı değil. Shanks'a bir şeyler olacak bence, ihanete mi uğrar, Kid'e bir yerlerden destek mi gelir bilmem ama Kid Shanks'a yenilip defterini kapatmaz.

Aklıma direkt şuana kadar zaman atlamasından sonra 1 kere görülmüş Oruç reis geldi. Bu adamı ilk gördüğümüzde Killer ile kapışıyordu, bunun zıttı olarak Killer ve Kid ile birlikte Shanks'in karşısında görürsek ve belki 1 2 müttefik ile birlikte Shanks'ı indirirlerse inanılmaz olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık