tek yemek asdfafaf onunde 2 kısıye tek attı panellerı tekrar oku ıstersenTek yediği adama böyle sözler sarf etmesi hakkında ne düşünüyorsun?
tek yemek asdfafaf onunde 2 kısıye tek attı panellerı tekrar oku ıstersenTek yediği adama böyle sözler sarf etmesi hakkında ne düşünüyorsun?
Kime tek atmış robotlara mı luffy'e çizik atamadan kolayca 2.kez yenildi umarım hâlâ ümitli degilsindirtek yemek asdfafaf onunde 2 kısıye tek attı panellerı tekrar oku ıstersen
Teach'in adamı teach'e kaçıp kaçmayacaklarını soruyordu malum teach'in o zamanki hali baya korkunçtu, yav "BB'den kaçan Law" diye cümle kuruyorsun sonra bana uydurma falan diyorsunTeach nerede ikilemdeydi? Uydurmayın kafadan yav.
Kaçıyorlardı? Orada Teach kovalayan kişiydi, Law mecbur dövüşmek zorunda kaldı. Teach’in de bir çekincesini görmedim, uyduruyorsan uydurma derim hacım ne bekliyorsun?Teach'in adamı teach'e kaçıp kaçmayacaklarını soruyordu malum teach'in o zamanki hali baya korkunçtu, yav "BB'den kaçan Law" diye cümle kuruyorsun sonra bana uydurma falan diyorsun
Ani saldırı sonrası toparlanıyorlardı ki adamlar denizde kaybetmeyiz diyip bastırıyorlardı en güçsüzlerinde bile çekinmenin ç'sini görmedikKaçıyorlardı? Orada Teach kovalayan kişiydi, Law mecbur dövüşmek zorunda kaldı. Teach’in de bir çekincesini görmedim, uyduruyorsan uydurma derim hacım ne bekliyorsun?
Çekindiler demedim zaten kaçtıklarını söyledim. Luffy de çekinmiyordu kaçarken. Uydurduğum bir yer yok gördüğün üzere mevzuyu uzatmasak mı?Ani saldırı sonrası toparlanıyorlardı ki adamlar denizde kaybetmeyiz diyip bastırıyorlardı en güçsüzlerinde bile çekinmenin ç'sini görmedik
Çekindiklerini ima ettigini söylemedim zaten savaştan çekinceleri olmaması kaçmamalarını daha mantıklı kılıyor sadece, meh klasik yorumlama şeklin Teach ve Law 1vs1 atarken Law'un durumunu kaçmak olarak nitelendirmen ki kendisi de savaşmaya gönüllüydü sadece basit mizahına meze olsun diye dedin sanıyordum ciddi olduğunu düşünmüyordum açıkçası, uzatmayalım diyorsan peki daha yanıt atmamÇekindiler demedim zaten kaçtıklarını söyledim. Luffy de çekinmiyordu kaçarken. Uydurduğum bir yer yok gördüğün üzere mevzuyu uzatmasak mı?