Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1075 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi harbi iyice soğudum ben ya. Forum olmasa cidden takip etmem sanırım. Forumu kapatalım ya herkez bu illetten kurtulsun.
 
Çok iyi ikili canlar ama Sanji Zoro daha ikonik. Sövmeli gömmeli sevgi saygı ortaklaşa yaptıkları aksiyonları daha güzel kılıyor
Meraklısına diyelim. Benim en sevdiğim 2 karakter de sıralama olarak Zoro-Luffy olduğu için daha çok hoşuma gidiyor ama dediğin gibi; Zoro ve Sanji ikilisi de çok iyi. Özellikle birbirlerini önemsediklerini belli ettiklerinde. En son, Sanji Zoro için endişelenip King dövüşü öncesi kimonosunun içine den den mushi koyduğunda Sanji'yle ilgili geçmişten kalan tüm olumsuz hislerim gitmişti mesela.
 
Ben bu emir olayını çözemedim. Saldırıyı durdurma emrini Vegapunk vermişti. Emir değişmiyorsa aynı seviyede, saldırı emrini bir baska Vegapunk nasıl verebiliyor?
Tek mantıklı açıklaması birisi den den mushi ile şu gelen ihtiyarı aradı ve emri o verdi. En üst seviye o. Bunlar bilmiyor.


Diğer türlü "işime böyle geliyor" durumu.
 
Borderline kişilik bozukluğu

Her hafta sürekli her herbölümü, yazarı yada hikayedeki karakterleri (muhtemelen gündelik hayatta yakın çevresindeki insanlar'da dahil) eleştirme ihtiyacı duyan gençlere nacizane yukardaki hastalığı araştırması tavsiye ederim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık