Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Hırsızlığın cezası dayak atmak değildir. Elini kolunu bağlar kolluk kuvvetlerine teslim edersin. Videoda bir grup insan başka bir grup insana dümdüz işkence ediyor. Bunun kabul edilebilir bir tarafı yok.
Yani dayak o kadar da büyük bir şey değil, orta okulda bunun 2 katı tokat yemişliğimiz vardır. Polis tarafından da dayak yemişliğimiz var, hem gezi olaylarında hem de yanlış kişi yakalama da. Sadece tek tokatlık bir dayaksa o kadar da büyütmenin anlamı yok. Bu videoyu görenleri caydırabilir, o yüzden böyle videoların yayılması gerektiğini düşünüyorum. Zaten suçsuzlarsa ortaya çıkar. Deprem bölgesinde humanizm biraz göz ardı da edilebilir.
 
Başka zaman olsa hiç kimse beni şu görüntülerin gerçek olduğuna inandıramazdı. Yok böyle bir şey...

Çok fazla izledim bunu, kanım dondu izlerken ama sondaki sallanma basketbol topu gibi. O şiddette bir sarsıntıya bina dayanmaz komple yıkılırdı şehir. Kamera sallandığı için görüntü yanıltıyor etkisini olduğundan fazlaymış gibi gösteriyor bence. Yoksa bu nedir anasını satayım doğal afet filmlerinde bile zor görürsün şu sahneyi
 
Normalde yapılan hırsızlık vakası ile bu durum aynı ortamda aynı müsamahayı görmez. Eylemin yasadaki maddeleri belli de olsa gösterilen tepki aynı olmaz. Normal şartlarda evine giren hırsızdan çekinir uyuma numarası dahi yapabilirsin, lakin canından can gitmiş ve birileri malına hanene tecavüz ediyorsa o an eline ne bulduysan saldırabilirsin. Durum farklı.
Ayrıca üzülerek söylüyorum hırsızlık suçunun gündüz işleneni için alınan cezanın üst limiti yatar bile vermiyor, ki eğer göçmenler için düzenlenen kimliklerden almamışsa yakalanması da mümkün değil, diyelim suç üstü yakaladın ama kimliği olmayan var. Bu da sicil kaydı olmadığı anlamına gelir, sicil kaydı yoksa tekerrür veya birden fazlaya özgü maddeler de uygulanamayacağı için

neyse artık sonunu anladınız. Sonuç: iki ucu b.klu değnek
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık