1 aya kalmaz orada inanılmaz bir inşaat işi olur sanırım. Reis, 1 yıla yıkılan yerlerin yenisinin yapılacağını ve oluşan molozun çok hızlı bir şekilde kaldırılacağını söyledi. Şu an bütün müteahhitler avuçlarını ovup kime para yedirsek de iş alsak diye bekliyordur.Dünya Bankası'ndan gelecek olan yaklaşık 2 milyar dolar, Reis'in sihirbazlık gösterisiyle hokus pokus diye ortadan kaybolmazsa gayet güzel miktar aslında.
Aga böyle fırsattan istifade yapanları dövsünler etsinler diyorum ama böyle görünce de içim acıyor hemen istemsiz. İnşallah dayağı hak etmişlerdir, bazen suçsuz adamlar da arada kaynıyor bu tip olaylarda.
Umarım bunu eleştirmek için paylaşmamışsındır, keza böyle bir ortamda yağma yapan insanlar için gayet iyi durumdalar.
Videonun sahiden yağmacılarla ilgili olup olmadığını bilmiyoruz. Birisi bir grubu bir yere kapatmış videoya çekip dövüyor.Umarım bunu eleştirmek için paylaşmamışsındır, keza böyle bir ortamda yağma yapan insanlar için gayet iyi durumdalar.
Yağmacılar.Videonun sahiden yağmacılarla ilgili olup olmadığını bilmiyoruz. Birisi bir grubu bir yere kapatmış videoya çekip dövüyor.
Netleşmeden kutlamaya geçmemeye dikkat ustam
Videoda benim duyduklarım;Yağmacılar.
Malesef konuyu teyit etme imkanımız yok.Videonun sahiden yağmacılarla ilgili olup olmadığını bilmiyoruz. Birisi bir grubu bir yere kapatmış videoya çekip dövüyor.
Netleşmeden kutlamaya geçmemeye dikkat ustam
Videoda benim duyduklarım;
"Kaldır başını"
"Eğersen daha sert vururum"
"Burası Türkiye"
Yağmacı olduklarına nasıl bu kadar eminsin ki?
Yağma yapan 9 kişi yakalanmış.