Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Aga böyle fırsattan istifade yapanları dövsünler etsinler diyorum ama böyle görünce de içim acıyor hemen istemsiz. İnşallah dayağı hak etmişlerdir, bazen suçsuz adamlar da arada kaynıyor bu tip olaylarda.
Umarım bunu eleştirmek için paylaşmamışsındır, keza böyle bir ortamda yağma yapan insanlar için gayet iyi durumdalar.
Hırsızlığın cezası dayak atmak değildir. Elini kolunu bağlar kolluk kuvvetlerine teslim edersin. Videoda bir grup insan başka bir grup insana dümdüz işkence ediyor. Bunun kabul edilebilir bir tarafı yok.
 
Şiddeti savunmam ama şiddet uygulaman gereken anlar vardır, bu da o anlardan biri.
Hukuken adam akıllı yaptırımlar olsa haklısın ama ne yazık ki yapanın yanına kar kalıyor, adam akıllı bir ceza alacak mı bakalım?
Videoda şiddetten çok işkence söz konusu. Baya aşağılıyorlar insanları. Bunun kabul edilebilir bir yanı yok.
Keko yine konuşturmuş olayını.
:artiz:
 
Taşkınlık yapanı, milletin evini gasp edeni, malını mülkünü soyanı yakaladıkları anda özellikle ama özellikle meydanın ortasında milletin gözü önünde mabatlarından litre litre kan alaacaklar ki göçük altında kalan insanları soymaya cüret edemesinler. Hatta dayak ne ki lan? 99 depreminde olduğu gibi güvenlik güçlerine vur emri verilmesi lazım en kısa sürede.
 
Haaa. Bunlar onlar dimi?


Malesef konuyu teyit etme imkanımız yok.

Aksini savunan, bilen ya da doğrusu şöyle diyen birileri varsa buyursun. Bunun dışında yağma gerçekse gerçekten baya iyi durumdalar, fazlası bu insanlar için evladır.

Bu tip yağma, hırsızlık gibi olayların devamının gelmesi durumunda, şu izlediğin muamelenin ne kadar hoş, naif ve yerinde olduğunu anlar, bana hak verirsin.
Muameleye laf ettiğim yok reis yanlış anlamışın. Videoda dövülen adamların yağmacı olduğuna emin olmadan yorum yapmamak gerek dedim. Belki çok daha eski bir olayda tamamen ırkçı gerekçelerle yaşanan bir sahnede olabilirdi.

Edit: @Teach mesajın görünmüyor.
 
Hırsızlığın cezası dayak atmak değildir. Elini kolunu bağlar kolluk kuvvetlerine teslim edersin. Videoda bir grup insan başka bir grup insana dümdüz işkence ediyor. Bunun kabul edilebilir bir tarafı yok.
Bence yaptıklarının bununla sınırlı kalmış olmasına şükretmek gerekiyor.

Afet bölgesinde görüştüğümüz insanlar var, bugün özellikle bu konu geçti, sinirler çok gerilmiş durumda bazı yerlerde. İnsanların zaten acısı çok büyük, her şeylerini kaybetmiş durumdalar ve burunlarından soluyorlar. Duyduğum her şeyi de yazamam tabii ki; biliyorsunuz devletimiz müthiş icraatler yapıyor afette vatandaşın güvenliğini sağlamak için, en büyük icraatleri de İletişim Başkanlığının dezenformasyon bildirim uygulamasını hizmete sunması.

Devlet, asker müdahil olup düzeni sağlamazsa çok daha kötü görüntülerle karşılaşabileceğimizden endişe ediyorum.

Depremi duyduğumda ilk aklıma gelen konulardan biri de bu olmuştu aslında, Suriyeliler yağmacılık yapıyor iddiaları saçılırsa olaylar kontrolden çıkabilir mi. Sırf bunun için dahi askerin hemen görevlendirilmesi gerekiyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık