Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlan edilmişti tabi. Kaido'yu yeneli 1 hafta oluyor. Kid hatta hemen öncesinde gazete getiriyordu ya, hüüü mugiwaraa yonko ama ben değilim diye. :D
Taze haber, duymamıştır, doğrudan emir falan almamıştır bak bu yonko buna dokunma diye. Adamın tek istediği senpaisine hediye götürmek :D
Yanlış hatırlamıyorsam oraya Kaido'nun tayfasını paketlemeye gitmişti. Gelmişken şunu da alayım demiştir.
 
komuta sisteminde hiyerarşik olarak goroseinin en tepede olduğu vurgulanıp duruyordu. seraphimler için ihtiyarlardan binin geleceğini anlamalıydık. dövüş biraz daha çıkmaza girdi. buckingham lucci ve kakuyu devre dışı bıraktı. şimdi elimizde kizaru&seraphim ve hasırşapka tayfası var. zoro vs. s-hawk, jinbei vs s-jinbei, s-kuma vs. sanji, s-hancock vs. bonney-robin-nami üçlemesi uygun gibi.

kizaru da luffy e kalır.

bu denklem de sürpriz yapabilirse saturn denen dede yapabilir.

her neyse, bu ihtiyar buraya seraphim dengesini bozmak için gelse de bazı sırlara vakıf olduğundan yıllardır öğrenmek istediğimiz gizemler de ayyuka çıkacak gibi. gözümüz aydın.

ilk gorosei şehidini burada verirse ne efsane olur ama .d

bir diğer dikkat çekmek istediğim nokta ise donanmanın dikkati ve zayıflığı.

dede burada olduğundan ve yonkou tayfası ile çarpışacaklarından donanma tüm kuvvetini çok bilmişe yığıyor. buna benzer bir durumu zaman atlaması öncesi marinefordda görmüştük. karasakal bunu çok iyi değerlendirmişti.

bakalım bu boşluktan kim faydalanacak? buggy önderliğinde sc ile mihawk belki .d
 
Bu Seraphim'leri Vegapunk yapmadı mı? Gorosei'in düşman olabileceğini hesaba katarak bir iki numara çevirmiş olmalı bence komuta sırasında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık