Dünyası kaymış iz nerede diyor.İz nerede?
Dünyası kaymış iz nerede diyor.İz nerede?
Bunun ahireti kaymış sen dünyadan bahsediyon.Dünyası kaymış iz nerede diyor.
İz nerede?
Burada yardım ediyordu diyordun, şimdi de ahireti mi kaymış diyorsun? Karar ver artık.Bunun ahireti kaymış sen dünyadan bahsediyon.
Bu da ölmüş.Bunun ahireti kaymış sen dünyadan bahsediyon.
Zoro'nun gücü yetmiyor Emma yardım ediyor. Tutup yerden kaldırıyordu ne yapsın daha.
Burada yardım ediyordu diyordun, şimdi de ahireti mi kaymış diyorsun? Karar ver artık.
Hee izi ben çizdim. Bu bölüm kimden olacak Luffy'e iz?Zoro'nun gücü yetmiyor Emma yardım ediyor. Tutup yerden kaldırıyordu ne yapsın daha.
İzi sen mi çizdin ne ettin? Bu bölüm olmuştur.
benim saçmalıkların rüya seviyesi= sir crocodile'ın ordaki yorumuDof üzerine tartışma dönüyor, o sırada Dof’un yenildi haberi geliyor ve denizciler yakalayıp götürüyor. @Sir Crocodile diyor ki Akainu niye lord sistemini kaldırtmadı. Alakaya maydonoz.
Bunlara desen ki wanoda bundan 100 bin kat daha kötüsü olan, Apoo'nun luffye attığı teki hepsi mariana çukuruna girer ama hileli dövüşü gördüler mi delikten hepsi kanatlanıp çıkıyorBulanık birşey yok.Stussy Kyoka Suigetsu kullanmış resmen ilüzyona yenik düşürmüş.Üstüne birde kairoseki ve uyku ilacı gibi şeyler kullanıyor.Yenmemiş yeti kardeşler gibi gafil avlamış hologramla.Anlık basmış hologramı sanırım.Vegapunk iyi çalışmış hafife alma diyordu iyi demiş.
O izin sebebi farklıdır sonuçta önceki panellerde yok. Burada Kaku iz bırakmış.Hee izi ben çizdim. Bubölüm kimden olacak Luffy'e iz?
Aramaki marco’nun adadan ayrılmasını bekleyip saldırmış.
Böyle bir şey yok yeni çevirilerde. Hazina avcısı bir denizci grubu var. Bunlar WB'nin köyüne saldırıyor Marco yok diye ama karşılarına Weevil çıkıyor. Sonra telsizden destek istiyorlar Weevil ile karşılaştık diye. Aramaki bunu duyup ilgili adaya gidiyor. Aramaki ile Marco'nun bir alakası yok yani.Aramaki, Marco ayrılınca adaya damlamış