Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüş olmamış mı yazdım cidden? Dikkat et her seferinde tırnak içine aldım o "dövüş" kelimesini. Senin dövüşten anladığın şeyin aslında gerçekleşmediğini vurgulamak için. Karşı karşıya kalmamış olsalar niye çatıştılar diye haber yapılsın. Hoş bu da yalan olabilir, sinsice kaçırdılar haberimiz olmadı demek yerine bunu demişlerdir devrimcileri daha da şeytanlaştırmak için :D

Ama sana yaşanan olayla ilgili bildiğimiz olayları sırasıyla yazdım. Sabo kuyruğunu kıstırıp kaçmamış olsa tahta odasına, Bonney'e nerde denk gelecek. Kaçarken yol üstü görmüş hepsini :oleyo2:
Bilmem sence Oda o kadar detaylı düşünmüş müdür? ;)
 
En kötü manga yorumlayan adamsın mübarek. Luffy ve Lucci sahnesine ne diyorsun peki? Hani g5 ve hakili uçtuğu sahneye? Millete dürüst olun diyordun, şimdi senin dürüstlüğünü görelim.
Orada denk kuvvet uyguladılar ikisi de bir yana uçtu. Ama olay şu ki o Luffy'nin %5'i ise opsun başına koysun Lucci.

Burada Shawk Zoro'yu bildiğin fırlattı. Belki de Zoro da çok ciddiye almadı. Ama Zoro son zamanlarda fiziksel olarak hep firlatilan taraf oluyor niyeyse. Rakiplerinin boyutları büyük diye mi acaba. King de fırlatıp duruyordu.
 
kardeş sen @Skywalker ile takılırken sorun olmuyor.
Lan kafana göre beni milletin yanına yazma. Her düşman gördüğünün yanına yazıyorsun. @Sodex ile çift takılıyorsunuz diye her meydan okuduğunun yanına joker olarak beni yazma :D
Bunlardan büyük algıcı yok demediğin şeyleri demişsin gibi konuşup üzerinden algı yaparlar. Sen olan bir şeyi söylersin seni yalancı siye kovalarlar. Bu çetenin peşindeyim, dosyalarını dolduruyom birden patlatmayacağım. Tespit ettiğim üyeleri şimdilik @Skywalker @Kenshiro @Whitebear D @Büyük Komutan Sakazuki
Şuradaki 4 ismin yerine Montana yazsan daha uygun olur. 4 ismin ömrü boyunca atabileceği potansiyel iftiraları, yapabileceği algıları sen tek haftada yapıyorsun.
 
Biri koluyla durduruyor. Diğeri 2 tane yüksek kalite kılıçla. Ve sonra geri fırlatılıyor gardı bozdurularak.
Üstteki Seraphim terlememiş alttakinde minimum 3 damla ter var
İlkinde direkt Teach'e saldırıyor.
İkincisinde Zoro'dan başka birine ki seviyesi muhtemelen seviyesi Zoro'dan düşük biri olabilir mi?:hmm:
Tabi ki en büyük fark, Zoro'nun muazzam gücü. Hiç biriniz bu farkı yakalayamamış, tam olarak sizden beklenecek performansta buydu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık