Biri koluyla durduruyor. Diğeri 2 tane yüksek kalite kılıçla. Ve sonra geri fırlatılıyor gardı bozdurularak.Bulun bakalım aradaki 7 farkı;
Biri koluyla durduruyor. Diğeri 2 tane yüksek kalite kılıçla. Ve sonra geri fırlatılıyor gardı bozdurularak.Bulun bakalım aradaki 7 farkı;
Akainu Magma yağmuru yapıcakmış Kizaru durdurmuş diye duyumlar aldım.Ciddi ciddi bir Luffy vs arc bossu performansı bekliyorlar adam kaçırma operasyonundan
Üstteki Seraphim terlememiş alttakinde minimum 3 damla ter varBulun bakalım aradaki 7 farkı;
Birinde BB ecel teri döküyor diğerinde Shawk.Biri koluyla durduruyor. Diğeri 2 tane yüksek kalite kılıçla. Ve sonra geri fırlatılıyor gardı bozdurularak.
Ya sen ciddi misin be
Niye çöksün birinde çizik olursa? Bu argümanın çizikler üstüne kurulduğunu mu düşünüyorsun. T***ho suyu mu içtin yine Wil
En kötü manga yorumlayan adamsın mübarek. Luffy ve Lucci sahnesine ne diyorsun peki? Hani g5 ve hakili uçtuğu sahneye? Millete dürüst olun diyordun, şimdi senin dürüstlüğünü görelim.Biri koluyla durduruyor. Diğeri 2 tane yüksek kalite kılıçla. Ve sonra geri fırlatılıyor gardı bozdurularak.
Sabo Aramaki'yi çok fena dövdüğü için Aramaki sinirlenip Sabo'nun kardeşinden hıncını almak için Wano'ya gitmiş diye duydumAkainu Magma yağmuru yapıcakmış Kizaru durdurmuş diye duyumlar aldım.
CP-0 nun başını zaten Kaido öldürdü. Hatta selam verir bir halde canını verdi.Lucci, CP0'nun başıdır diye kim-kimler diyordu acaba?
Dövüş olmamış mı yazdım cidden? Dikkat et her seferinde tırnak içine aldım o "dövüş" kelimesini. Senin dövüşten anladığın şeyin aslında gerçekleşmediğini vurgulamak için. Karşı karşıya kalmamış olsalar niye çatıştılar diye haber yapılsın. Hoş bu da yalan olabilir, sinsice kaçırdılar haberimiz olmadı demek yerine bunu demişlerdir devrimcileri daha da şeytanlaştırmak içinDövüş olmamış, kimse de çizik yok yazdın? Sabo'yu kovalarken ayağı mı takıldı Fuji'nin? T***şo diyerek çirkinleşme lütfen. Ben sana Mr.H'nin ballı çöreğini yedin mi diyor muyum?
İlkinde direkt Teach'e saldırıyor.Bulun bakalım aradaki 7 farkı;