Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

283. müthiş bölümde Sakura ile Sasuke'nin evlilik hayatına uzaktan bir bakış attık. Mahkum #2 bizlere Sasuke ile Sakura arasında ilişikinin çarpıklığı tekrardan hatırlattı. Sasuke tam olarak ne yapması gerektiğini bilmiyor ve öğrenme çabası esnasında her defa kendinden bir parça kaybediyor. Sakura deseniz kendini kandırarak ilişkiyi devam ettirirken erken yaşta menapoza girmiş vaziyette. Bu şartlar altında Sarada'nın psikojik durumu da epey bir düşündürücü. Sanırım Sakura ile Naruto en sağlıklı eşleşme olacaktı. Şimdi ise ne Sakura mutlu ne Sasuke ne de Sarada. Üstelik Hinata da Naruto'yu kendine benzetip nerflenmesine neden olmuş. Kanımca Naruto ile Sasuke'nin Boruto döneminde böylesi güçten düşmelerine neden budur. İkisi de psikolojik açıdan çöküş yaşamakla beraber kafa karışıklığı ile birlikte güçlerine odaklanmamaktalar ve körelmekteler. Bugün Sakura ile Hinata ölse ikisi de epey bir güç artışı yaşar diye tahmin ediyorum. Heyecan dorukta.
 
Bölümün yorumlarını okuyunca, yorum yazan biri kılıç ve sopa ile ilgili bir bilgi vermişti: Japon mitlerinde, kılıç kullanan, yıkımı ve savaşı; sopa ise barışı ve düzeni simgelermiş. Hem ilk bölümde gördüğümüz gibi Kawaki, keşiş gibi giyinmişti. Keşişler de sopa kullanır. Aklıma acaba sorusunu getirdi.


Ula işe giderken yazıyorum. Unutmazsam bununla ilgili, teori yazısı yazmak istiyorum. Tabii her zamanki gibi unutmazsam...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık